Ogródek Robaczka cz. 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogródek Robaczka cz. 2

Post »

oki dam znać ;:196
zaś dziś jadę do tego centrum ogrodniczego na Zawadach, bo niestety robotę dziś na działce mogę sobie z głowy wybić......no cóż, więc pójdę tylko zobaczyć jak się roślinki mają a potem jadę ;:224
jej.....pienna róża......cuuudna! ;:oj i to połączenie floksów i orlików - bomba!
no i te ich kolorki......moje ulubione! ;:oj
Awatar użytkownika
magenta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2010, o 19:18
Kontakt:

Post »

Kasiek, no to właśnie mój bodzich był takich rozmiarów co twój ;:145
Ale dostałam od Oliwki sadzoneczki i mam nadzieję, że się przyjmą ;:65 Także póki co nie będę cię prosić o wytarganie swojego. Zobaczymy pod koniec lata co i jak ;:108
:wit
Awatar użytkownika
gatita
500p
500p
Od: 15 kwie 2011, o 10:16
Kontakt:

Post »

Kasiu, już nie będę pisać, że u Ciebie jest bosko.... :uszy
Pienna pęcherznica..... znalazłam inspirację ;:3 Tylko zastanawiam się czy pleść czy zostawić jedna gałązkę :?:
Gatita I,Gatita II
Zapraszam ! Agata
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Gat, ja "próbuję" pleść. jeszcze niska jest więc trochę trudno. Mocny drut i po trochu przyginam jak bonsai
xadx
100p
100p
Od: 21 lut 2011, o 19:43

Post »

Kasiu rabata z cebulowymi piękna ;:138 Jak będę miała już wykończony domek z zewnątrz to na pewno ją częściowo skopiuję :D
Pozdrawiam serdecznie- Ania

Powstający ogród Ani
Awatar użytkownika
nemezja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 kwie 2007, o 10:59

Post »

;:oj ;:oj ;:oj Pięknie. Jakie róznorodne rabaty, śliczna altanka i dodatki, ścieżka ;:224 . Taki romantyczny styl ma ten Twój ogród. Taki mi się właśnie marzy:). Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Elegancja Francja ;:136 Kasiek, trzeba wypic pod ten Twoj ogrod, bo super wyglada ;:108
Awatar użytkownika
OLUNIA
500p
500p
Od: 11 sty 2012, o 12:47

Post »

Kasiu wszystko pięknie u Ciebie kwitnie ;:138
Piękne te czosnki ,ja tej roślinki nie mam ,a jest śliczna :) czy to roślina cebulowa ?
Dziś w nocy straszą burzami z gradobiciem :shock:
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38

Post »

U ciebie jak zawsze pięknie. Kasiu wiesz, ze pienna rozyczke na zimę trzeba wykopać, bo niestety nawet okryte maja marne szanse na przetrwanie :?:
Podpytam jeszcze o powojniki...czy dodatkowo je czymś podwiazujesz do podpor, czy dajesz im wolna rękę?
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Cześć dziewczyny :wit
U mnie burza - wali piorunami i wieje okrutnie, aż brzozę zgina do ziemii ;:202 jesteśmy unplugged, ale póki bateria ciągnie mam neta ;:333
Ewa, u mnie trochę szybciej przyszła wiosna, ale szybciej tez pewnie sobie pójdzie.. Teraz mamy prawdziwie tropikalną burzę 8-) ciekawe co będzie następne... ;:224 czosnki otwierają się w zależności od odmiany, inne jeszcze w pączkach - jakie masz u siebie? U mnie kwitną na razie Gladiatory i Purple Sensation ;:173 Ja tez nie nadązam za forum i moimi ulubionymi ogrodami...;:168
Francesca, sezon pokaże czy to nie była platoniczna miłość ;:131 powojnik oznaczony jest jako Purple Spider, ale teraz juz pewności nie mam ;:219
April, miło mi, ze wpadasz do mnie na chill out ;:172 Pęcherznice chciałam zapleść w warkocz, ale wyszła...miotła :;230
Marta, u Ciebie też taka burza?!?
Magenta/Kasia, bodziszek szybko się rozrasta i bezproblemowo rośnie, wiec powinno byc ok, ale jakby co, to daj znać - wykopiemy ;:215
Agatko, hahaha, to mi się nigdy nie znudzi - miód na moje serce ;:167 co do pęcherznicy, to lepiej zostawić kilka pędów, korona będzie gęsciejsza ;:108 spróbuj je zapleść, albo nagiąć jak April. Pomysł zaczerpnęłam od Edi ;:196
Aniu, bardzo proszę ;:196 cieszę się, ze cos Ci się spodobało ;:173
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Sorry że na raty odpowiadam, ale przez tą burzę net wysiada a technika głupieje ;:219
Nemezjo, dziękuje za odwiedziny ;:138 miło mi, ze z wątku poświęconego kapryśnej wisterii trafiłaś do mojego ogrodu ;:173 dziękuje za miłe słowa, cieszę się, że Ci sie u mnie podoba - chyba często jest tak, ze łatwiej nam dostrzec coś ładnego u kogoś, a przecież Ty tez masz piękny i ogroomny ogród ;:63 byłam dzisiaj na spacerze u Ciebie ;:65
Jule, dzięki ;:196 ja już mam nalane ;:136
Olunia, ta tropikalna burza juz u mnie szaleje ;:202 czosnków jest wiele odmian, to roslinki cebulowe, sadzisz je jesienią tak jak tulipany. Najwyższe sięgają ponad metr, są tez całkiem malutkie i to w rożnych kolorkach ;:108 ja mam sporo odmian, wiec w maju zapraszam a przegląd ;:138 kwitną cały maj, przejmują pałeczkę od tulipankow i szaleją aż zakwitną róże ;:170
Lulka, przerabialam pienne róże i obie zmarzły, dlatego zdecydowałam się na niedrogą miniaturkę :uszy będzie w donicy, jak padnie to wyrzucę ;:224 Powojniki w zależności od miejscówki puszczam wolno, albo podpinam - mam teraz kilka przy drzewach i ogrodzeniu to rosną jak chcą. Te przy altanie parawanie i innych metalowych gratach podpinam plastikowymi 'spinaczami' do mocowania pnączy - zakup Lidlowski z zeszłego roku, wyjątkowo udany. Roguchi natomiast ma pajęczynkę z żyłki wędkarskiej i też mu dobrze ;:333

Zanim rozszalała się burza, posadziłam Grahama Thomasa, którego przywiozłam przedwczoraj z popołudniowej kawki u Ewy (ostatecznie piłyśmy wino, więc tym lepsze były nastroje ;:136) Nie miałam na niego pomysłu, bo żółtego u mnie jak na lekarstwo, a zakup spontaniczny na maxa więc dosadzilam go do Heidetraum i zobaczymy czy mu się tam spodoba.. ;:224
Jak dotąd z każdej wyprawy do różanej sąsiadki przytargałam kolczastego chabazia.. :;230 M już nawet nie był zdziwiony...zapytał się czemu tylko jeden i czy się przypadkiem skończyły..hihihi :;230
Zdążyłam też obskoczyć kilka rabat i na tegorocznym RU zobaczyłam pąka ;:oj jak utrzyma takie tempo, to parawan zarośnie w tym roku :heja
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
Jagodka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 22:03

Post »

Kolorowo coraz bardziej Kasieńko ...a co będzie w pełni sezonu ;:224 ?
Ten rower , jak i inne elementy metaliplastyki są nader gustownie dobrane ;:333 .
Róża ładna i piekną ma oprawę / donicę .
Wiesz , tak sobie myślę ,że drzemie w Tobie romantyczna dusza , bo i ogród zmierza w tym kierunku . Tak trzymaj ;:196 .
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43

Post »

Kasiu, u mnie też taka burza...... no normalne szaleństwo....... ;:219
musiałam moje dzisiejsze zdobycze poprzesuwać na balkonie bo normalnie by mi wszystko zwiało :shock: też na baterii ale na razie się uspokoiło to póki co ładuje netbooka ;:224
Awatar użytkownika
OLUNIA
500p
500p
Od: 11 sty 2012, o 12:47

Post »

U mnie już po burzy ;:138
na szczęście żadnych strat nie ma,a tak się bałam,bo straszyli gradem ,ale wiało konkretnie :)
Awatar użytkownika
Edyta1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 paź 2011, o 00:06

Post »

Jasne, że Twój ogród bardzo mi się podoba ;:138 .
I pasuje do Ciebie, zadziwiła mnie jedynie Twoja wrażliwość estetyczna. Masz dar kobieto ;:63 .
Pozdrawiam - Edyta
Zapraszam do mojego ogrodu
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”