Działeczka Ewy W
Re: Działeczka Ewy W
Witaj, Ewuniu. Przybiegłam i nadrobiłam czas, gdy na mojej wsi odciętej od świata i bez dostępu do netu, nie mogłam odwiedzać ogrodów forumków. Wiosennie u Ciebie i pięknie. Miłego dnia 

Pozdrawiam, Atena
Mój wiejski bałagan
Mój wiejski bałagan
- ewa w
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No i wróciłam... na drzwiach pisze dr ten i ten 7 maj nie przyjmuje
To tylko u nas maja pacjentów za nic. Termin miałam podany m-c temu i nikomu nie chciało się zadzwonić aby odwołać wizytę. Raz w życiu spotkałam się z tym, że dr chirurg dzwonił do każdego z osobna i przepraszał pacjentów, że nie mógł być w przychodni bo operacja była skomplikowana.
Tak więc mam luz a na działkę nie można jechac bo pada
Reniu moje nogi to stare, stare dzieje
prawie tak stare jak ja

Sylwiu ja też juz miałam niejedną blokadę . Pod kamyczki dałam folie bo inaczej ziemia by je pochłonęła
Twoje-moje orliki kwitną mają wysokość ok 15-20 cm czy one jeszcze urosną czy to taka odmiana
Ateno tęczowa dziewczyno witaj kochana. To okropne być odciętym od świata a zwłaszcza od nas. Twoje dalie przepiękne-mam nadzieję, że w tym roku też będę mogła się pochwalić daliami.
Wczoraj pomordowałam kilka zielonych robali na liściach a jedna nawet przyszła ze mną do domu jako ozdoba do włosów

Tak więc mam luz a na działkę nie można jechac bo pada

Reniu moje nogi to stare, stare dzieje

Sylwiu ja też juz miałam niejedną blokadę . Pod kamyczki dałam folie bo inaczej ziemia by je pochłonęła

Ateno tęczowa dziewczyno witaj kochana. To okropne być odciętym od świata a zwłaszcza od nas. Twoje dalie przepiękne-mam nadzieję, że w tym roku też będę mogła się pochwalić daliami.
Wczoraj pomordowałam kilka zielonych robali na liściach a jedna nawet przyszła ze mną do domu jako ozdoba do włosów

- E@K66
- Od: 7 gru 2008, o 11:54
No to juz jest chamstwo,jak można tak traktować pacjentow.Prawdą jest u mnie w przychodni to nie ma racji bytu,zawsze gdy lekarz nie moze być z jakiś powodów dziewczyny w rejestracji wiszą na telefonie do czasu powiadomienia wszystkich pacjentow o zmianie terminu. 

- ewa w
Ewuniu gdyby było na odwrót, że więcej lekarzy niż pacjentów to zabiegaliby o nich a tak? I tak zaczęłam chodzić do tego ortopedy bo do tego co chodziłam poprzednio czeka się 7-8 m-cy na wizytę. Wasza Poradnia Ewuniu zaczyna mi się coraz bardziej podobać 

- E@K66
- Od: 7 gru 2008, o 11:54
Ewuniu czy słyszalaś o metodzie ORTOKINE ?
U nas jest to robione (dotyczy to stawów) właściwie od ręki,ale kosztuje.
U nas jest to robione (dotyczy to stawów) właściwie od ręki,ale kosztuje.
-
- Od: 16 lip 2011, o 12:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Fajnie będzie wyglądać ta ścieżka
U mnie truskawki też kwitną,ale owocowanie chyba nie będzie aż tak na bogato 

Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
- juni
- Od: 17 wrz 2009, o 10:43
Odpoczywaj,bez wąchaj bo gdyby nie ogród to...(tu każdy myśli co mu pasuje)
W naszej przychodni, zawsze dzwonią. Oni, nie zdają sobie sprawy, że siedzą tam za nasze pieniądze i traktują pacjenta, jak zło konieczne
Dobrze, że dałaś folię
zrobiłam ten błąd i wysypałam kamyki, bez niczego, teraz mam kłopot.
Orlik jeszcze urośnie, starsze mają około 20-25 cm.

Dobrze, że dałaś folię

Orlik jeszcze urośnie, starsze mają około 20-25 cm.
Pozdrawiam Sylwia.
- ewa w
Jak na razie to ma jedno grono bzujuni pisze:Odpoczywaj,bez wąchaj bo gdyby nie ogród to...(tu każdy myśli co mu pasuje)

Sylwiu na Śląsku ludzie przyzwyczajeni do takiej służby zdrowia

wróciłam mokra i wyziebiona z działki brrr
Ewuniu,kto na taką brzydką pogodę na działkę jeżdzi
Zaziębisz się ,grypka i będzie leżonko
przymusowe.Pogoda ma nam się poprawić 

- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No ja sie dorobilam chorobska niestety.
Spinka pelzajaca super sprawa
Spinka pelzajaca super sprawa

- Lukrecja
- 1000p
- Od: 31 maja 2009, o 07:38
Ewuniu, nieważne stare czy nowe dzieje z nogą, przykro mi, że sprawia kłopot, a o naszej służbie zdrowia to lepiej jęzora nie strzępić, bo szkoda nerwów! Jak przychodzi co do czego, to i tak za wszystko płacimy, bo trzeba prywatnie iść, od dentysty zaczynając na ginekologu kończąc. Szkoda tylko naszej kasy pobieranej z każdej pensji na fundusz zdrowia. Martwię się o Ciebie kochana.
A zmieniając temat - ścieżka super, szkoda, że płytek brakło, ale z pewnością coś będą znów rozbierać, to i płytki się znajdą. Ściskam mocno
A zmieniając temat - ścieżka super, szkoda, że płytek brakło, ale z pewnością coś będą znów rozbierać, to i płytki się znajdą. Ściskam mocno

- Helen
- Od: 30 sie 2010, o 19:47
Ewuniu, na pocieszenie powiem ci że sprawa służby zdrowia, w moim rejonie wcale lepiej nie wygląda
Na wizytę u ortopedy czeka się 2 miesiące.
Zyczę
zdrówka.
Nasze roślinki dają nam nadzieje na lepsze jutro

Na wizytę u ortopedy czeka się 2 miesiące.
Zyczę

Nasze roślinki dają nam nadzieje na lepsze jutro

- ewa w
Oj dziewczyny czytając te posty czuję się kochana
Jakie to miłe, że ktoś się martwi o mnie
Koniec o słuzbie zdrowia w kraju bo ciśnienie mi rośnie
Jutro spotykam się z Halinką _Eukomis i będę wykorzystywać niecnie jej wiedzę na tematy ogrodnicze.
Ona porzuca okiem na moje błędy mieszczucha i...za niedługo...lub trochę dłużej będę miała taki swietny ogród jak ona
Przygotuję też kącik trawowy jak Effka z Przemyśla
...mam nadzieję
Kto chętny zapraszam na moje pierwotne traperskie warunki do dzielenia się ze mną wiedzą ogrodniczą- proszę brać stołki bo nie ma na czym siedzieć
PS. dziura w ziemi jest na wiadomo co

Koniec o słuzbie zdrowia w kraju bo ciśnienie mi rośnie

Jutro spotykam się z Halinką _Eukomis i będę wykorzystywać niecnie jej wiedzę na tematy ogrodnicze.
Ona porzuca okiem na moje błędy mieszczucha i...za niedługo...lub trochę dłużej będę miała taki swietny ogród jak ona

Przygotuję też kącik trawowy jak Effka z Przemyśla

Kto chętny zapraszam na moje pierwotne traperskie warunki do dzielenia się ze mną wiedzą ogrodniczą- proszę brać stołki bo nie ma na czym siedzieć

PS. dziura w ziemi jest na wiadomo co

Dobrze ,że mieszkasz kilkadziesiąt kilometrów ode mnie.Już byś mnie miała na lekcji z ogrodnictwa
Choćbym nawet na ziemi miała siedzieć