A jak długo kiełkowała twoja papryka?

witaj
  witaj  
  oczy wychodzą mi ze zdziwienia odnośnie różnorodności i ilości twojej uprawy. Piękna i gratuluję
  oczy wychodzą mi ze zdziwienia odnośnie różnorodności i ilości twojej uprawy. Piękna i gratuluję   

i i są po 2-3 szt:( . Nie wiesz czy z tego coś będzie ?
 i i są po 2-3 szt:( . Nie wiesz czy z tego coś będzie ?  

Wysiałam ją dokładnie tydzień temu i wzeszły pierwsze trzy kiełki z siedmiu. W tydzień czasu
  Wysiałam ją dokładnie tydzień temu i wzeszły pierwsze trzy kiełki z siedmiu. W tydzień czasu   Czy ja jestem jakąś szczęściarą, czy moja papryka jakaś spiesząca się do słoneczka
  Czy ja jestem jakąś szczęściarą, czy moja papryka jakaś spiesząca się do słoneczka   

.W centrach ogrodniczych dają sztuczne nawozy i surfinia i petunia się uzależnia .Nie opłaca się wynosić ziemi gdybym wynosił ziemie z balkonu zajęło by mi to 3 miesiące . Zresztą nie sadzi się tego samego w tej samej donicy. Co rok robię wymianę roślin żeby nie wyjawiały tak ziemi .
 .W centrach ogrodniczych dają sztuczne nawozy i surfinia i petunia się uzależnia .Nie opłaca się wynosić ziemi gdybym wynosił ziemie z balkonu zajęło by mi to 3 miesiące . Zresztą nie sadzi się tego samego w tej samej donicy. Co rok robię wymianę roślin żeby nie wyjawiały tak ziemi .
 Mam w domu specjalny kosz tylko na odpadki jedzeniowe, może mogłabym z niego mieć jakiś pożytek dla roślin. Z góry dzięki za odpowiedź
 Mam w domu specjalny kosz tylko na odpadki jedzeniowe, może mogłabym z niego mieć jakiś pożytek dla roślin. Z góry dzięki za odpowiedź 
 . Albo muszelki i skorupy po jajkach tylko nie gotowane.
 . Albo muszelki i skorupy po jajkach tylko nie gotowane.
Zaintrygowało mnie to....ja wyrzucam na kompostownik skorupki po surowych i gotowanychArkady pisze:skorupy po jajkach tylko nie gotowane.

.Cukinie i kabaczek za wcześnie posiałem na początku kwietnia no i odkopałem i nasiona zgniły . Posiałem od nowa, ogórki też rosną
 .Cukinie i kabaczek za wcześnie posiałem na początku kwietnia no i odkopałem i nasiona zgniły . Posiałem od nowa, ogórki też rosną