Uploaded with ImageShack.us

Letnie upały , ciesz się Małgoś. Codzienne noszenie donic odpadnie.
   Letnie upały , ciesz się Małgoś. Codzienne noszenie donic odpadnie.   

A cóż to za mosteczek żeliwny  fikuśny na Twoich rabatkach ? czy oczko też do niego powstanie?
 A cóż to za mosteczek żeliwny  fikuśny na Twoich rabatkach ? czy oczko też do niego powstanie?
 Ładnie się komponuje więc dźwiganie się opłacało
  Ładnie się komponuje więc dźwiganie się opłacało   Najlepszy był tekst twojego M,kiedy go przytargałaś ''przecież bym po niego podjechał autem ''
  Najlepszy był tekst twojego M,kiedy go przytargałaś ''przecież bym po niego podjechał autem ''  

a na jutro zapowiadają upsały ciekawe czy to bedzie prawda
 a na jutro zapowiadają upsały ciekawe czy to bedzie prawda

;:138Właśnie ktoś mnie ubiegł co do oceny mosteczku ale to tylko znaczy że mam rację .
  ;:138Właśnie ktoś mnie ubiegł co do oceny mosteczku ale to tylko znaczy że mam rację . 

Ładne toto. A nie jest to migdałek?
 Ładne toto. A nie jest to migdałek?

, co do żonkili, to czytałam u innych forumowiczów, że większość w tym roku wymarzła (u mnie też tylko jeden się pojawił), a sadzieć sama nie wiem, wydaje mi się, że ma jeszcze czas, mój jak na razie tez nie daje żadnych oznak życia i wciąż czekam.
 , co do żonkili, to czytałam u innych forumowiczów, że większość w tym roku wymarzła (u mnie też tylko jeden się pojawił), a sadzieć sama nie wiem, wydaje mi się, że ma jeszcze czas, mój jak na razie tez nie daje żadnych oznak życia i wciąż czekam.