Słoneczna,ale chłodna niedziela.Zagrzmiało, ale przeszło.Ziemi na razie wystarczy wilgoci.Gdybym miała coś do powiedzenia,zamówiłabym deszcz za tydzień,ale ja to sobie mogę
 Słoneczna,ale chłodna niedziela.Zagrzmiało, ale przeszło.Ziemi na razie wystarczy wilgoci.Gdybym miała coś do powiedzenia,zamówiłabym deszcz za tydzień,ale ja to sobie mogę  Wieści z dzisiejszego wyjścia do ogrodu niewiele
 Wieści z dzisiejszego wyjścia do ogrodu niewiele  

"Normalny migdałek",żeby nie było,że je mylę

Proszę,jakie porozumienie między tulipanami! Ta sama odmiana,ten sam termin sadzenia a jak zadbały,żeby przedłużyć okres kwitnienia

Dużo krzewów w pączkach Już,już...ale jeszcze

Francesco,byłam jeszcze przed chwilą w ogrodzie,pączki pękają i słoneczko by pewnie zachęciło je.Zapraszam serdecznie i mam nadzieję,że ten niziutki krzewik spodoba Ci się

Ewo,zaryzykuj,przecież róże,na które się rujnujesz,też doznają znacznego uszczerbku

Dzieci2,no właśnie liczę na to,że starszy okaz da sobie radę bardziej.
Comciu,muszę poczytać jeszcze na jej temat dokładniej.Coś mi się obiło o jej dobrej regeneracji po ewentualnym przemarznięciu.
Akl62 piwonie mam różne i teraz są w różnej fazie wzrostu.Może trochę osłonięta płotem,ale w tym roku zwrócę uwagę na termin kwitnienia.Mam chyba ponad 10 krzaków i mam nadzieję,że rozłożą trochę terminy,chociaż na raz byłby efekt

Ale następnym razem cenę zaniży trochę mam nadzieję,po co Miłemu podnosić ciśnienie
 Ale następnym razem cenę zaniży trochę mam nadzieję,po co Miłemu podnosić ciśnienie 

? propos magnolii i laurowiśni, to jesienią prawie kupiłam tę drugą myśląc, że to magnolia.
 ? propos magnolii i laurowiśni, to jesienią prawie kupiłam tę drugą myśląc, że to magnolia.  
 az sie nie moge doczekać, kiedy moje takie będą.
  az sie nie moge doczekać, kiedy moje takie będą. Pielę truskawki, ale zrobiłam sobie przerwę i z aparatem przeszłam się po ogrodzie.A zastałam tam;
 Pielę truskawki, ale zrobiłam sobie przerwę i z aparatem przeszłam się po ogrodzie.A zastałam tam;