Co Wy tak za tym deszczem tęsknicie
 a fe... to nic fajnego mówię Wam, a wiem co mówię, dziś mnie zlał na rowerze , fuj....  a jak wróciłam do domu, to bezczelnie wylazło słoneczko.... jakby nigdy nic
  a fe... to nic fajnego mówię Wam, a wiem co mówię, dziś mnie zlał na rowerze , fuj....  a jak wróciłam do domu, to bezczelnie wylazło słoneczko.... jakby nigdy nic  

Trzeba brać środki przeciwzapalne i masować...udo!
 Trzeba brać środki przeciwzapalne i masować...udo! 

Therese Bugnet bardzo fajna (całą zielona! a raczej czerwona
  Therese Bugnet bardzo fajna (całą zielona! a raczej czerwona  ), chyba się skuszę...
 ), chyba się skuszę...  

Sprawdzę swoje zawilce, bo jeszcze nie wyszły, mam zamiar wysłać Ci kilka roślin
 Sprawdzę swoje zawilce, bo jeszcze nie wyszły, mam zamiar wysłać Ci kilka roślin  Przylaszczka kończy kwitnienie.
 Przylaszczka kończy kwitnienie. 
  Do czerwca muszę jakoś przeżyć
 Do czerwca muszę jakoś przeżyć  Na rabacie czarnoziem to mieszanka piasku, ziemi i cegieł oraz kamieni, którą równo zgrabiłam. Żużel z pieca nadaje jej piękny kolor
 Na rabacie czarnoziem to mieszanka piasku, ziemi i cegieł oraz kamieni, którą równo zgrabiłam. Żużel z pieca nadaje jej piękny kolor  Pod rośliny sypałam kompost.
 Pod rośliny sypałam kompost. Duże i różowe, przypominają mi kwiaty maku, powtarza. Słońce też na razie mam, choć prognozy wieszczyły opady
 Duże i różowe, przypominają mi kwiaty maku, powtarza. Słońce też na razie mam, choć prognozy wieszczyły opady  

I mnie to czeka, już niedługo...
 I mnie to czeka, już niedługo...  

bo chyba będę musiała trochę kupić żeby osłonić dziękuję z rurociągu bo za bardzo je będzie widać.
  bo chyba będę musiała trochę kupić żeby osłonić dziękuję z rurociągu bo za bardzo je będzie widać.