Mój ogródek - chatte - 3cz. 2008r

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Beatko, zawsze możesz powiedzieć "haloo" :wit
Miło mi, ze tak często do mnie zglądasz ;:79
Niestety, ja coraz rzadziej bywam w ogródkach forumowych i rosną mi okrutne zaległości :oops:
Mam teraz coraz mniej czasu, a jak się zrobi cieplej, to juz całkiem marnie będzie, bo cały dzień będę siedzieć w ogródku...
x_B-a
---
Od: 14 lip 2006, o 21:52
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Wiem Izuniu jak to jest. Ja to już sobie powiedziałam, że będę wchodzić na forum co drugi dzień, bo jak już siądę to trudno mnie oderwać od klawiatury ;:112. Niestety nie zawsze mogę się powstrzymać (tak jak dziś), ale właśnie wychodzi słoneczko to tylko napasę mojego M i znów do roboty.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Fleur 78
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 17 lip 2007, o 23:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Izuniu, z tym chodzeniem z roślinką po ogrodzie, to dokładnie tak jak ja! :D Tyle, że ja nie jestem taka "szybka" :;230 Godzina mi zazwyczaj nie wystarczy! Często się zdarza, że tak krążę, krążę... idę spać, a zasypiając myślę i myślę... a rano wstaję i dalej krążę po ogrodzie, "wizualizując" wieczorne pomysły... :lol: :lol: :lol:

A jeśli chodzi o czas, to tak jak mówisz: teraz jest już coraz więcej pracy w ogrodzie a z nastaniem pięknej pogody, będziemy się naszymi ogrodami delektować! (A jak deszcz, to na forum! :;230 :;230 :;230 )
Awatar użytkownika
piku
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 12 lip 2007, o 13:20

Post »

Witaj Izuniu, ale masz przepiękne hiacyntowisko, aż w nosie kręci ten odurzający zapach :P , ja mam dopiero pojedyncze egzemplarze, ale myślę że też się tak ładnie rozrosną :oops: ( a poczta się coś ociąga :( )
Obrazek
pozdrawiam Wiesia :wit
ogród / siedlisko / sukulenty / inne roślinki
Awatar użytkownika
Babopielka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 wrz 2007, o 19:28

Post »

Iza -pokazałam to drzewko u siebie -jeszcze sie nie rozwinęły pączki ,ale już widać jaki ma kolor :D
Awatar użytkownika
miikaka
200p
200p
Od: 12 lis 2007, o 11:14

Post »

Hiacynty pachną pięknie i intensywnie :D Lubię je ale przed nimi są u mnie konwalie :wink:
Pozdrawiam
Mika
Mój mini ogródeczek
Awatar użytkownika
Cynamon
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 19:45

Post »

Ja tu dzisiaj tylko ... spaceruję :heja
x_B-a
---

Post »

Hej :wit.
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Alutka, bez roslinki, to ja tak mogę godzinami łazić i planować (nazywam to pracą koncepcyjną ;) ), ale jak już trzymam coś w ręce, to gdybym z tym chodziła dłuzej niż godzinę, to by przeciez uschło na amen! :;230

Wiesiu, żebyś wiedziała, zapach jest fantastyczny! ;:333 Jest bardziej intensywny dzięki temu, że wszystkie hiacynty są w grupie :D
Co do poczty, to brak słów! Chyba zastrajkowali tydzień przed terminem, bo nie tylko Ty czekasz na paczkę :(

Bożenko, lecę zaraz do Ciebie zobaczyć! Kolor to widać, ze bedzie sliczny :D

Miko, podobno o gustach sie nie dyskutuje ;)
Konwalie tez lubię :lol: W ogóle lubię wszystkie kwiaty, a szczególnie wszystkie pachnące :D

Ewuniu, spaceruj do woli, mój ogródek zawsze jest otwarty dla gosci :D

Hej, Beatko ;) :lol:
Awatar użytkownika
Fleur 78
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 17 lip 2007, o 23:21

Post »

chatte pisze:Alutka, bez roslinki, to ja tak mogę godzinami łazić i planować (nazywam to pracą koncepcyjną ;) ), ale jak już trzymam coś w ręce, to gdybym z tym chodziła dłuzej niż godzinę, to by przeciez uschło na amen! :;230
Aaaaa, to ja Ciebie nieco źle zrozumiałam, Izuniu... Mea culpa! Teraz, kiedy sprawa się wyjaśniła, przyznaję, że w takim wypadku robię dokładnie tak samo!!!! :;230 :;230 :;230
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Nie jesteście same, ja też tak mam - niestety. :wink: :lol:
Grażyna.
kogro-linki
x_B-a
---

Post »

Hej :wit. I znów masz pustą stronkę.
grigori24
---
Od: 18 paź 2007, o 17:13

Post »

Izo hiacynty pięknie się prezentują , szafirki super ale magnolia jest najładniejsza to mój ulubiony krzew. Ile lat masz już ta magnolię? :D :D :D
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Dlaczego niestety, Grażynko? Ja uwielbiam pracę koncepcyjną :lol: A deptanie z roslinką w łapie też ma swój urok :wink:

Beatko, własnie widzę :x Chyba jednak spróbuje podzielić wątek, ale nie dziś, bo juz prawie zasypiam ...

Niestety Grzesiu, magnolia nie jest moja :? To zdjęcie pojawiło się tu w kontekscie rozmowy z Alą i to jest jej magnolia :oops:
Awatar użytkownika
eukomis
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:31

Hiacynty

Post »

Izuniu pięknie Ci zakwitły hiacynty i te dobrane kolorki super.Pozdrawiam Halina
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”