eszynantusy są przepiękne ale kolumnea to jest królowa

-- 4 kwi 2012, o 21:15 --
justus27 prawie wszystkie uprawiam w hydroponice. Przepięknie rosną. Dracena fragrans trochę coś mi się kiepści ... ale stale wypuszcza nowe liścioszki i jest

...ogromnie sie cieszę że zaraziłam Cie swoją chorobą
 ...ogromnie sie cieszę że zaraziłam Cie swoją chorobą  zwaną hydroponiką .Większa  różnorodność kwiatów uprawianych tą metodą sprawi że wprowadzimy na forum" wirus " którym zarazimy rzeszę forumowiczów
  zwaną hydroponiką .Większa  różnorodność kwiatów uprawianych tą metodą sprawi że wprowadzimy na forum" wirus " którym zarazimy rzeszę forumowiczów  .
 . że nasze wątki pomogą  w podjęciu decyzji jeszcze nieprzekonanym co do tej metody uprawy kwiatów.
  że nasze wątki pomogą  w podjęciu decyzji jeszcze nieprzekonanym co do tej metody uprawy kwiatów.

Bynajmniej, wszystko zaczyna na to wskazywać.
  Bynajmniej, wszystko zaczyna na to wskazywać. 

Będę jeśli pozwolisz do Ciebie zaglądać bo i ja zaczynam przygode z hydro , na razie mam niewiele roslinek w keramzycie bo sadze do niego tylko te które ukorzeniałam w wodzie , jakoś boje sie przenoszenia tych z ziemi - chyba jak dla mnie to wyższa szkoła jazdy do której jeszcze nie dorosłam
 Będę jeśli pozwolisz do Ciebie zaglądać bo i ja zaczynam przygode z hydro , na razie mam niewiele roslinek w keramzycie bo sadze do niego tylko te które ukorzeniałam w wodzie , jakoś boje sie przenoszenia tych z ziemi - chyba jak dla mnie to wyższa szkoła jazdy do której jeszcze nie dorosłam  

Przenoszenie z ziemi do hydro wymaga tylko cierpliwości............zachęcamJacekCich pisze:adamanna Witaj w moich zielonych zakątkach. Zaglądaj jak najczęściej. Samo 'przenoszenie' roślinek do hydroponiki, nie jest takie straszne.

mała powódź
  mała powódź