Kicia jest rasy Cornish Rex , jest niesamowita, uwielbia pieszczoty i zabawy ....prawdziwa przytulanka
Ogródek AGNESS cz. 11
- AGNESS
 - Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
 - Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek AGNESS cz. 11
Izuniu te moje tulipanki są w tym roku wielkości krokusów  
  nie wiem czy jeszcze pojawią się w przyszłym roku.... 
Kicia jest rasy Cornish Rex , jest niesamowita, uwielbia pieszczoty i zabawy ....prawdziwa przytulanka

- chatte
 - Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
 - Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Aguś, nie szkodzi, że małe. Wykop je i posadź na nowo i na pewno odzyskają wigor 
Kot jest świetny

Kot jest świetny
Kota zabójcza 
 A znasz rasę Devon Rex? Przefajne cudeńka 
 Ale i tak najbardziej lubię moje niebieściuchy 
Aga, rośliny ruszyły u Ciebie konkretnie, teraz tylko ciepełka im potrzeba i może niech od czasu do czasu nocą popada...
Jakie nawozy stosujesz? Ja napisałam u siebie.

Aga, rośliny ruszyły u Ciebie konkretnie, teraz tylko ciepełka im potrzeba i może niech od czasu do czasu nocą popada...
Jakie nawozy stosujesz? Ja napisałam u siebie.
- reniuniek

- Od: 30 sie 2010, o 08:01

Aga, gościa miałaś pięknego 
 i kwiaty ruszyły u ciebie na całego 

- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01

Ale słodziutki gość....oj jak mi brakuje mojej kotki  
 . Widzę że roślinki wkońcu ruszyły i zrobiło się kolorowo.

- anabanana
 - 1000p

- Od: 5 lut 2012, o 12:38
 - Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

No, takiego kociula to już żadną miarą sierściuchem nazwać się nie da 

Gdybym nie była człowiekiem, byłabym grzybem.
Modraszkowa Łąka, Lato na Modraszkowej
Ogrody postrzelone lub nie całkiem

Modraszkowa Łąka, Lato na Modraszkowej
Ogrody postrzelone lub nie całkiem
- 
				April

- Od: 8 lut 2012, o 12:22

Cóż to za netoperek? Takiego jeszcze nie widziałam 
  Ja jednak wolę jak kot ma więcej do głaskania niż takie golasy.
A roślinki już imponujące. Ja wysiałam w domu ostróżki żeby było szybciej i wczoraj zauważyłam że już wschodzą. Pewnie w maju będzie można do gruntu.
Piękna sasanka. Moja po wczorajszych przymrozkach zwiesiła główkę ale dziś zauważyłam że już się zregenerowała.

A roślinki już imponujące. Ja wysiałam w domu ostróżki żeby było szybciej i wczoraj zauważyłam że już wschodzą. Pewnie w maju będzie można do gruntu.
Piękna sasanka. Moja po wczorajszych przymrozkach zwiesiła główkę ale dziś zauważyłam że już się zregenerowała.
- AgaNet

- Od: 26 sie 2010, o 11:00

Kot ma swój urok  

Sasanka pięknie sie u Ciebie zapowiada ! Nie mam u siebie żadnej, szkoda, bo one są takie wdzięczne.

Sasanka pięknie sie u Ciebie zapowiada ! Nie mam u siebie żadnej, szkoda, bo one są takie wdzięczne.
- AGNESS

Izuniu mam nadzieję, ze tulipanki jednak przetrwają, bardzo je lubię , są śliczne no i co najważniejsze takie bardzo wczesne....inne dopiero gramolą się spod ziemi a te już kwitną...
Aguś Dewony są też super...te rasy takie trochę podobne do siebie
 Twoje niebieściuchy są przepiękne, zawsze je podziwiam  

Nawozy kupuję różne.....najbardziej lubię Magiczną siłę , to co mogę dostać kupuję do konkretnych roślin( róże, rododendrony, iglaki, hortensje ) a pozostałe roślinki w zeszłym roku podsypywałam azofoską.
Reniu większość roślinek cała w pąkach, jak tylko będzie ciepło błyskawicznie zrobi się kolorowo....juz nie mogę się doczekać

Aguś mam nadzieję, ze Twoje koteczka wróci do domu, koty na wiosnę dostają ,, łażonego,, ale mam nadzieję, ze jak nacieszy się wolnością, to wróci do domku....
Aniu-bananiu no sierściuchem to on faktycznie nie jest

sierść ma króciuteńką, falowaną....i mięciuteńką jak jedwab  

Aprilku no netoperek faktycznie
, chociaż ten kiciuś powinien mieć jeszcze odrobinę większe uszy  
 Ja się nie mogłam nim nacieszyć i na niego napatrzeć, jest niesamowity. A to jego króciutkie futerko jest mięciuteńkie i delikatne  
 To taki pies w kocim ciele, kocha kontakt z ludźmi, zabawy, niektóre dorosłe koty potrafią nawet aportować  

Wtula się w człowieka i chce mu towarzyszyć na każdym kroku i ......strasznie przeszkadzają mu doniczki na parapetach  

Moje sasaneczki jeszcze malutkie, tylko ta jedna troszkę bardziej wyrywna
 Ale mam nadzieję, ze już lada chwila wszystkie zakwitną  
Aguś sasanki to moje ulubione wiosenne kwiaty.....sadzę je w każdym zakamarku
  W tym roku widzę, ze zakwitnie kilka samosiejek już nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć jakie mają kolorki  

Aguś Dewony są też super...te rasy takie trochę podobne do siebie
Nawozy kupuję różne.....najbardziej lubię Magiczną siłę , to co mogę dostać kupuję do konkretnych roślin( róże, rododendrony, iglaki, hortensje ) a pozostałe roślinki w zeszłym roku podsypywałam azofoską.
Reniu większość roślinek cała w pąkach, jak tylko będzie ciepło błyskawicznie zrobi się kolorowo....juz nie mogę się doczekać
Aguś mam nadzieję, ze Twoje koteczka wróci do domu, koty na wiosnę dostają ,, łażonego,, ale mam nadzieję, ze jak nacieszy się wolnością, to wróci do domku....
Aniu-bananiu no sierściuchem to on faktycznie nie jest
Aprilku no netoperek faktycznie
Moje sasaneczki jeszcze malutkie, tylko ta jedna troszkę bardziej wyrywna
Aguś sasanki to moje ulubione wiosenne kwiaty.....sadzę je w każdym zakamarku
- 
				kropelka

- Od: 30 kwie 2008, o 13:05

Aguś, fajnie, ze wpisałaś sie w moim wątku, bo gdzieś mi sie zapodziałaś w natłoku watków... Teraz mam Cię "jak na dłoni".
U mnie tez te tulipanki takie niziutkie, a nawet mniejsze dosłownie tuz nad ziemią może mają 10 cm, a może i nie. I z całej kępki pokazał się tylko 1.
Krokuski nawet że były, ale bardzo szybko sflaczały...
Grunt, że prawdziwa wiosna już za progiem, a może i w drzwiach?

U mnie tez te tulipanki takie niziutkie, a nawet mniejsze dosłownie tuz nad ziemią może mają 10 cm, a może i nie. I z całej kępki pokazał się tylko 1.
Krokuski nawet że były, ale bardzo szybko sflaczały...
Grunt, że prawdziwa wiosna już za progiem, a może i w drzwiach?
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01

Aguś liczę na to że wkońcu wróci.....

- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
 - Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Agnieszko, sliczne te różowe prymulki 
 u mnie gesiowka tez zaczyna kwitnąć, ale tylko drobne kępki, muszę jej dosadzic  
 sasanki tez uwielbiam, wlochate slodziaki 
 Pozdrowionka  

- joannakr0508
 - 500p

- Od: 8 kwie 2011, o 10:23

Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy. 

Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;

Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
- JacekP

- Od: 5 mar 2007, o 13:10

Agnieszko, kot pierwsza klasa 
 Nawet jeśli nie wygląda jak pluszak, to z Twojego opisu wynika, że ma fantastyczny charakter. To podstawa u kota.
Słońca coraz więcej to i kwiatów przybywa. Ja też dziś wytropiłem pierwsze fiołki (w trawie)

Słońca coraz więcej to i kwiatów przybywa. Ja też dziś wytropiłem pierwsze fiołki (w trawie)
- AGNESS

Mariolu dziś to już była prawdziwa cudowna wiosna....słonecznie, dosyć ciepło.....no jedynie troszkę przeszkadzał zimny wiatr.....ale nie można od razu mieć wszystkiego  

Mam nadzieję, ze teraz to już będzie tylko cieplej...
Aguś na pewno

Kasiu sasanki ja również bardzo lubię, zawsze czekam na ich kwiatuszki z wielką niecierpliwością, po dzisiejszym słonecznym dniu jedna już ładnie zakwitła....inne w pąkach....już lada chwila....a jeszcze inne dopiero zaczynają się zielenić

Kasiu.....bo to jego spanko dobrane do koloru ciałka.....z tym zresztą nie trudno bo ciałko małe , ale kolorowe

Jacku, kot przyjechał tylko na święta, ale zdążyłam się w nim zakochać....jest naprawdę wspaniały

U mnie na razie pojawiły sie tylko te błękitne fiołeczki, nie widzę pozostałych, a było chyba z 6 kolorków.....gdzie nie gdzie widziałam pojedyncze małe rozetki, takie pozostałości.....ale nie wiem czy to możliwe, ze fiołki przemarzły???

Aguś na pewno
Kasiu sasanki ja również bardzo lubię, zawsze czekam na ich kwiatuszki z wielką niecierpliwością, po dzisiejszym słonecznym dniu jedna już ładnie zakwitła....inne w pąkach....już lada chwila....a jeszcze inne dopiero zaczynają się zielenić
Kasiu.....bo to jego spanko dobrane do koloru ciałka.....z tym zresztą nie trudno bo ciałko małe , ale kolorowe
Jacku, kot przyjechał tylko na święta, ale zdążyłam się w nim zakochać....jest naprawdę wspaniały
U mnie na razie pojawiły sie tylko te błękitne fiołeczki, nie widzę pozostałych, a było chyba z 6 kolorków.....gdzie nie gdzie widziałam pojedyncze małe rozetki, takie pozostałości.....ale nie wiem czy to możliwe, ze fiołki przemarzły???