Ogródek AGNESS cz. 11

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek AGNESS cz. 11

Post »

Izuniu te moje tulipanki są w tym roku wielkości krokusów :shock: nie wiem czy jeszcze pojawią się w przyszłym roku....
Kicia jest rasy Cornish Rex , jest niesamowita, uwielbia pieszczoty i zabawy ....prawdziwa przytulanka :D
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aguś, nie szkodzi, że małe. Wykop je i posadź na nowo i na pewno odzyskają wigor :D
Kot jest świetny ;:215
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Kota zabójcza :D A znasz rasę Devon Rex? Przefajne cudeńka :) Ale i tak najbardziej lubię moje niebieściuchy :)

Aga, rośliny ruszyły u Ciebie konkretnie, teraz tylko ciepełka im potrzeba i może niech od czasu do czasu nocą popada...
Jakie nawozy stosujesz? Ja napisałam u siebie.
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Aga, gościa miałaś pięknego ;:108 i kwiaty ruszyły u ciebie na całego ;:138
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Ale słodziutki gość....oj jak mi brakuje mojej kotki ;:145 . Widzę że roślinki wkońcu ruszyły i zrobiło się kolorowo.
Awatar użytkownika
anabanana
1000p
1000p
Od: 5 lut 2012, o 12:38

Post »

No, takiego kociula to już żadną miarą sierściuchem nazwać się nie da :wink:
Gdybym nie była człowiekiem, byłabym grzybem.
Modraszkowa Łąka, Lato na Modraszkowej
Ogrody postrzelone lub nie całkiem
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Cóż to za netoperek? Takiego jeszcze nie widziałam ;:oj Ja jednak wolę jak kot ma więcej do głaskania niż takie golasy.
A roślinki już imponujące. Ja wysiałam w domu ostróżki żeby było szybciej i wczoraj zauważyłam że już wschodzą. Pewnie w maju będzie można do gruntu.
Piękna sasanka. Moja po wczorajszych przymrozkach zwiesiła główkę ale dziś zauważyłam że już się zregenerowała.
Awatar użytkownika
AgaNet
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 sie 2010, o 11:00

Post »

Kot ma swój urok :D
Sasanka pięknie sie u Ciebie zapowiada ! Nie mam u siebie żadnej, szkoda, bo one są takie wdzięczne.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Izuniu mam nadzieję, ze tulipanki jednak przetrwają, bardzo je lubię , są śliczne no i co najważniejsze takie bardzo wczesne....inne dopiero gramolą się spod ziemi a te już kwitną...

Aguś Dewony są też super...te rasy takie trochę podobne do siebie :D Twoje niebieściuchy są przepiękne, zawsze je podziwiam :D
Nawozy kupuję różne.....najbardziej lubię Magiczną siłę , to co mogę dostać kupuję do konkretnych roślin( róże, rododendrony, iglaki, hortensje ) a pozostałe roślinki w zeszłym roku podsypywałam azofoską.

Reniu większość roślinek cała w pąkach, jak tylko będzie ciepło błyskawicznie zrobi się kolorowo....juz nie mogę się doczekać :D

Aguś mam nadzieję, ze Twoje koteczka wróci do domu, koty na wiosnę dostają ,, łażonego,, ale mam nadzieję, ze jak nacieszy się wolnością, to wróci do domku....

Aniu-bananiu no sierściuchem to on faktycznie nie jest 8-) :lol: sierść ma króciuteńką, falowaną....i mięciuteńką jak jedwab :D

Aprilku no netoperek faktycznie :lol:, chociaż ten kiciuś powinien mieć jeszcze odrobinę większe uszy :D Ja się nie mogłam nim nacieszyć i na niego napatrzeć, jest niesamowity. A to jego króciutkie futerko jest mięciuteńkie i delikatne :D To taki pies w kocim ciele, kocha kontakt z ludźmi, zabawy, niektóre dorosłe koty potrafią nawet aportować :shock: :lol: Wtula się w człowieka i chce mu towarzyszyć na każdym kroku i ......strasznie przeszkadzają mu doniczki na parapetach 8-) :lol:
Moje sasaneczki jeszcze malutkie, tylko ta jedna troszkę bardziej wyrywna :D Ale mam nadzieję, ze już lada chwila wszystkie zakwitną :D

Aguś sasanki to moje ulubione wiosenne kwiaty.....sadzę je w każdym zakamarku :D W tym roku widzę, ze zakwitnie kilka samosiejek już nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć jakie mają kolorki :lol:
kropelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 kwie 2008, o 13:05

Post »

Aguś, fajnie, ze wpisałaś sie w moim wątku, bo gdzieś mi sie zapodziałaś w natłoku watków... Teraz mam Cię "jak na dłoni".
U mnie tez te tulipanki takie niziutkie, a nawet mniejsze dosłownie tuz nad ziemią może mają 10 cm, a może i nie. I z całej kępki pokazał się tylko 1.
Krokuski nawet że były, ale bardzo szybko sflaczały...
Grunt, że prawdziwa wiosna już za progiem, a może i w drzwiach?
w domu i w ogrodzie, cz.2, cz.3, cz.4
pozdrawiam serdecznie, Mariola
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Aguś liczę na to że wkońcu wróci.....
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Agnieszko, sliczne te różowe prymulki ;:173 u mnie gesiowka tez zaczyna kwitnąć, ale tylko drobne kępki, muszę jej dosadzic ;:108 sasanki tez uwielbiam, wlochate slodziaki :tan Pozdrowionka :wit
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
joannakr0508
500p
500p
Od: 8 kwie 2011, o 10:23

Post »

:;230 na pierwszym zdjęciu tak ten kot się złożył że próbowałam dojrzeć co to za stworzenie dopiero jak na drugie zerknęłam to zobaczyłam że to kot :;230 Kwiatki cudne i bardzo kolorowe ;:oj
Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy. :)
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

Agnieszko, kot pierwsza klasa :!: Nawet jeśli nie wygląda jak pluszak, to z Twojego opisu wynika, że ma fantastyczny charakter. To podstawa u kota.
Słońca coraz więcej to i kwiatów przybywa. Ja też dziś wytropiłem pierwsze fiołki (w trawie) 8-)
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mariolu dziś to już była prawdziwa cudowna wiosna....słonecznie, dosyć ciepło.....no jedynie troszkę przeszkadzał zimny wiatr.....ale nie można od razu mieć wszystkiego 8-) :lol: Mam nadzieję, ze teraz to już będzie tylko cieplej...

Aguś na pewno :D

Kasiu sasanki ja również bardzo lubię, zawsze czekam na ich kwiatuszki z wielką niecierpliwością, po dzisiejszym słonecznym dniu jedna już ładnie zakwitła....inne w pąkach....już lada chwila....a jeszcze inne dopiero zaczynają się zielenić :D

Kasiu.....bo to jego spanko dobrane do koloru ciałka.....z tym zresztą nie trudno bo ciałko małe , ale kolorowe 8-) :lol:

Jacku, kot przyjechał tylko na święta, ale zdążyłam się w nim zakochać....jest naprawdę wspaniały :lol:
U mnie na razie pojawiły sie tylko te błękitne fiołeczki, nie widzę pozostałych, a było chyba z 6 kolorków.....gdzie nie gdzie widziałam pojedyncze małe rozetki, takie pozostałości.....ale nie wiem czy to możliwe, ze fiołki przemarzły???
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”