W.o...Psach 4cz. (2007.10 - 2008.05)
- Jeanne
- 1000p

- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jaki dziewczęcy kolorek
, Kenzo ma takie bardziej "męskie" zabawki, choć przyznam że ma też różowego prosiaczka 
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
Dziękujemy za komplement:) Malamut nie ma szczególnych wymagań co do warunków. Świetnie spisuje sie w bloku jak i w domu z ogrodem. On wymaga "stada" i takowym są dla niego domownicy, którzy muszą posiadać sporo czasu dla Futerka:)Jeanne pisze: Mileno, wspaniały Malamut, zawsze mi się podobały te psy, lecz niestety nie mogłabym mu zapewnić odpowiednich warunków by był szczęśliwy, pozostaje mi podziwianie fotek![]()
Milena
- agaxkub
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 3 paź 2007, o 09:59
Szirek jak to chłopaczysko sam sobie zabawki wybiera i ... znajduje
znosi do domu ukradkiem patyki, listewki, uwielbia plastikowe butelki
numer jeden na liście to piłeczka gumowa która wydaje dzwięki jak się toczy... chodzi za nią po całym domu i popycha nosem albo łapą, teraz ma konga - czasem wkłądamy tam chrupki, ale najlepiej się nim bawić na pufie albo stołku - nie trzeba się wtedy schylać do zabawki...
a co do kości - małe zjada w calości i wtedy z brzuszkiem kłopoty, duże skrobie zębiskami i z czasem zjada, ale to wtedy lepsza zabawa niż jedzenie, choź moja biedna podłoga na tym cierpi
najnowszy hit sezornu wiosennego to polowanie na baki i pszczoły, nawet znalazł ściane komórki, gdzie między cegłami mieszkają dzikie osy - obawiam się że wcześniej czy później jakąś zje - a w polowaniach swoich jest baardzo wytrwały
znosi do domu ukradkiem patyki, listewki, uwielbia plastikowe butelki
numer jeden na liście to piłeczka gumowa która wydaje dzwięki jak się toczy... chodzi za nią po całym domu i popycha nosem albo łapą, teraz ma konga - czasem wkłądamy tam chrupki, ale najlepiej się nim bawić na pufie albo stołku - nie trzeba się wtedy schylać do zabawki...
a co do kości - małe zjada w calości i wtedy z brzuszkiem kłopoty, duże skrobie zębiskami i z czasem zjada, ale to wtedy lepsza zabawa niż jedzenie, choź moja biedna podłoga na tym cierpi
najnowszy hit sezornu wiosennego to polowanie na baki i pszczoły, nawet znalazł ściane komórki, gdzie między cegłami mieszkają dzikie osy - obawiam się że wcześniej czy później jakąś zje - a w polowaniach swoich jest baardzo wytrwały
- Jeanne
- 1000p

- Od: 21 gru 2007, o 16:08
Zawsze wydawało mi się że taki pies jak Malamut czy Husky jest najszczęśliwszy pracując, ciągnąc sanie czy wózekMilena pisze:Dziękujemy za komplement:) Malamut nie ma szczególnych wymagań co do warunków. Świetnie spisuje się w bloku jak i w domu z ogrodem. On wymaga "stada" i takowym są dla niego domownicy, którzy muszą posiadać sporo czasu dla Futerka:)
Koleżanka mojej mamy ma kilka malamutów i jeszcze takich mixów z krótką sierścią (ponoć baaardzo szybkie, o sylwetce charta
I mam jeszcze pytanie: czy im w naszym klimacie nie jest gorąco
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
- agaxkub
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 3 paź 2007, o 09:59
nie oddam... mnie się też coś od życia należy...Antooosia pisze:
Agusia,bądź dobrą Panią,oddaj kośc psineczce...moja Hera dostała taką samą i ją ...zakopała
ostatnim prezentem od "tatusia" bawił się całe 15 minut - piękna świecąca jak się odbiła piłeczka - zeżarł bo był ciekawy co to tak w środku świeci...
no tak chciałam wam pokazać jak tatuś szirusia na rękach nosi, ale fotosik nie działą..