Lecę do pracy

Dwa lata temu po okresie jesienno świątecznym gdy waga pokazała coś powyżej 112kg ( wysoki jestem to w ubraniu nie było tak widać
 Dwa lata temu po okresie jesienno świątecznym gdy waga pokazała coś powyżej 112kg ( wysoki jestem to w ubraniu nie było tak widać  ) stosując bardzo uproszczone i złagodzone wskazówki Dukana w parę miesięcy zleciałem poniżej setki
 ) stosując bardzo uproszczone i złagodzone wskazówki Dukana w parę miesięcy zleciałem poniżej setki

, ale dolewam do szklanki troszkę wody i wciskam cytrynkę i smak się poprawia. Cola sprawia, że poprawia mi się nastrój
, ale dolewam do szklanki troszkę wody i wciskam cytrynkę i smak się poprawia. Cola sprawia, że poprawia mi się nastrój   , bo przecież ukochane słodycze poszły w odstawkę. Nie znoszę otrąb, ciemnego pieczywa i serków, jogurtów naturalnych i co tu zrobić
 , bo przecież ukochane słodycze poszły w odstawkę. Nie znoszę otrąb, ciemnego pieczywa i serków, jogurtów naturalnych i co tu zrobić   .
 . 
 ), pić dużo wody, oczywiście drugi tydzień chodzę na aerobik. Teraz sprawdzę czy mam silną wolę.
 ), pić dużo wody, oczywiście drugi tydzień chodzę na aerobik. Teraz sprawdzę czy mam silną wolę.

Syn wcale nie zastosował się do zaleceń diety Dukana, przerwał ją więc nic dziwnego, że nie przyniosła trwałych efektów. Po etapie chudnięcia nie przeszedł do fazy "utrwalania wagi", w której obowiązują inne zasady odżywiania, więc wystąpił efekt jojo. Sam Dukan o tym pisze.basiac pisze:Dietę duncana, o której głośno stosował mój syn.Fakt w ciągu 1,5 miesiąca schudł 17 kg przy bardzo restrykcyjnym stosowanie wszelkich zakazów i nakazów.Potem w ciągu 3 mcy nie stosowania diety przytył jeszcze wiecej,efekt jojo.

Nie znosisz otrąb i ciemnego pieczywa (ja je pokochałam
 Nie znosisz otrąb i ciemnego pieczywa (ja je pokochałam  ) i słodziku- zrób tak, by ich unikać. Nie powiedziane, że jedząc te produkty schudniesz! Piszesz, że jesteś 3 dni na diecie i nie chudniesz- popełniasz jakiś błąd- organizm zwykle reaguje już następnego dnia! Super, że chodzisz na aerobic, z tego co rozumiem, masz małe dziecko- nic więc łatwiejszego- wychodź częściej z dzieciątkiem na spacer! I koniecznie przeczytaj książke Dukana, ona mnie wiele nauczyła. Nie traktuje tylko i wyłącznie o jedzeniu, ale o diecie, jako stylu życia.
) i słodziku- zrób tak, by ich unikać. Nie powiedziane, że jedząc te produkty schudniesz! Piszesz, że jesteś 3 dni na diecie i nie chudniesz- popełniasz jakiś błąd- organizm zwykle reaguje już następnego dnia! Super, że chodzisz na aerobic, z tego co rozumiem, masz małe dziecko- nic więc łatwiejszego- wychodź częściej z dzieciątkiem na spacer! I koniecznie przeczytaj książke Dukana, ona mnie wiele nauczyła. Nie traktuje tylko i wyłącznie o jedzeniu, ale o diecie, jako stylu życia. 

??
  ?? 
   i to jest minimum ... tzn. organizm wtedy jest zaspokojony (nie chodzimy głodni, zdenerwowani itp.) ... ale zapomnijmy przy takiej ilości kcal o 8 h pracy ...
  i to jest minimum ... tzn. organizm wtedy jest zaspokojony (nie chodzimy głodni, zdenerwowani itp.) ... ale zapomnijmy przy takiej ilości kcal o 8 h pracy ...