Jak tam Twój klon palmowy?
Zapraszam do siebie-darla80
Re: Zapraszam do siebie-darla80
Cudne ostróżki
szczególnie ta liliowa 
- darla80
- 1000p

- Od: 29 sie 2008, o 10:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Krysiu(christinkrysiu)-dzięki za rady odnośnie fuksji.W sobotę póki jeszcze mam ostatnie chwile wolnego spróbuję ukorzenić po kilka szczepek z moich.
Jak nie masz takiej o pstrych listeczkach to daj mi namiary na PW,wyślę Ci szczepkę w przyszłym tygodniu
Krysiu(KaRo)-cieszę się,że paczuszka już jest u Ciebie.Nie pomdlały za mocno?
Pamiętaj-masz mnie informować na bieżąco jak sytuacja
Co do ukorzeniania-komu jak nie Tobie powinno się udać(szczególnie po radach Krysi)
?
"Krysiowo" się zrobiło-to imie jest mi baaardzo bliskie bo tak ma na imię moja mama
Co do klonu Siberio-okaże się po zimie...trudno przewidzieć jaka będzie w tym roku...a u nas na Syberii...no wiesz-nawet wrony zawracają
Poprzednią przeżyły oba w donicach w altance,nie okryte,jednak jeden zmazł wiosną po przymrozkach-wiatr okazał się groźniejszy niż ostry mróz gdy śniegi stopniały.
W tym roku nie zostawię już roślin bez okrycia bo szkoda mi nowych-szczególnie hortensji których kilka przybyło mi tego roku.
Ostróżki uwiodły mnie tego roku
Jak nie masz takiej o pstrych listeczkach to daj mi namiary na PW,wyślę Ci szczepkę w przyszłym tygodniu
Krysiu(KaRo)-cieszę się,że paczuszka już jest u Ciebie.Nie pomdlały za mocno?
Pamiętaj-masz mnie informować na bieżąco jak sytuacja
Co do ukorzeniania-komu jak nie Tobie powinno się udać(szczególnie po radach Krysi)
"Krysiowo" się zrobiło-to imie jest mi baaardzo bliskie bo tak ma na imię moja mama
Co do klonu Siberio-okaże się po zimie...trudno przewidzieć jaka będzie w tym roku...a u nas na Syberii...no wiesz-nawet wrony zawracają
Poprzednią przeżyły oba w donicach w altance,nie okryte,jednak jeden zmazł wiosną po przymrozkach-wiatr okazał się groźniejszy niż ostry mróz gdy śniegi stopniały.
W tym roku nie zostawię już roślin bez okrycia bo szkoda mi nowych-szczególnie hortensji których kilka przybyło mi tego roku.
Ostróżki uwiodły mnie tego roku
Pozdrawiam serdecznie. Darla
"Wymienię/Sprzedam/Kupię-Fiołki odmianowe i nie tylko... ;)"
"Zapraszam do swojego ogrodu -darla80" "Moje Storczyki"
No właśnie, wiatr czasem gorszy niż mróz.
U mnie w ogrodzie tak od jeziora p...i, że wszystko o tydzień/dwa później kwitnie/owocuje, niż w pobliskim mieście
Też mnie palmowe kuszą od lat
Może kiedyś zaryzykuję 
U mnie w ogrodzie tak od jeziora p...i, że wszystko o tydzień/dwa później kwitnie/owocuje, niż w pobliskim mieście
Też mnie palmowe kuszą od lat
- Annes 77
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Z wielka ochotą pospacerowałam po Twoim ogrodzie i pomyśleć,że trafiłam tu przypadkowo.Zwabił mnie Twój avatarek z yorkiem w roli głównej:) Sama mam urwiskę roczną no i szczerze Cię podziwiam,że dajesz radę z tak żywą rasą
Ciekawa jestem czy wszystkie zakupione powojniki przeżyły i zgadzają się odmianowo? Piękny masz ogród fuksje,róże,datury,będę do ciebie zaglądać:)
Ciekawa jestem czy wszystkie zakupione powojniki przeżyły i zgadzają się odmianowo? Piękny masz ogród fuksje,róże,datury,będę do ciebie zaglądać:)
- Sylwiakr
- 50p

- Od: 19 mar 2012, o 19:35
Witaj Darlo
Wpadłam się przywitać tu na forum, fiołeczki z all. dotarły do mnie nie tknięte, teraz moczą ogonki w miseczkach jak radziłaś. Jestem pełna podziwu dla Twojego ogrodu i nie tylko, doniczkowe też super.
pozdrawiam
Wpadłam się przywitać tu na forum, fiołeczki z all. dotarły do mnie nie tknięte, teraz moczą ogonki w miseczkach jak radziłaś. Jestem pełna podziwu dla Twojego ogrodu i nie tylko, doniczkowe też super.
pozdrawiam
Pozdrawiam Sylwia
za moją firanką
za moją firanką
- szyszunia
- 1000p

- Od: 4 lis 2009, o 13:38
Kobietko gdzie ty się podziewasz goście ci po ogrodzie biegają tam i z powrotem w poszukiwaniu gospodyni 
Darla paczka doszła ,roślinki całe i zdrowe-dziękuję za gratis.Pozdrawiam Ilona
- darla80
- 1000p

- Od: 29 sie 2008, o 10:18
Niech Ci się szybko ukorzeniają,zdrowo rosną i obficie kwitną 
Pozdrawiam serdecznie. Darla
- Matemax
- 1000p

- Od: 14 sty 2010, o 19:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Darlo, jak Ci przezimowały datury?