Witajcie
Kolejny owocny dzień w ogrodzie za mną

New Dawn posadzone przy pergoli, Matka Chrzestna - Ewa/Gloriadei poświęciła, więc na pewno będą pięknie rosły
Rabatki wytyczone, kolejne plany już ruszyły, pomysłów mam co nie miara
Biedroneczko, witaj

Mam nadzieję, że dzisiejsze fotki też przypadną Ci do gustu!
Zeberko - plany masz imponujące, wykopię dla Ciebie wrzosy, chętnie będę współtworzyć Twoją "kwaśną" rabatkę - dam im tylko chwilę na rozruch
Martusia - i jak, zapaliłaś ognicho na działeczce?Sekatorek poszedl w ruch? Ja przycięłam dzisiaj wszystkie róże. Było kilka niespodzianek - najlepiej przezimowały Artemis, Heidi Klum, Sahara, Amadeusz i First Lady - Nostalgie musiałam ciąć nisko, podbnie jak Charles Austin, Friendship i Elmshorn - mam nadzieję, że ładnie odbiją
Ewunia - rabatka różana wytyczona? co dzisiaj robiłaś w ogrodzie? Mam nadzieję, że pogoda Ci dopisuje, u mnie było pięknie
Asia - znalazłaś miejsce dla B. Bride? Moja rośnie koło cyprysika - miejsce w półcieniu, osłonięte od wiatru, na zachodniej rabacie. Mam nadzieję, że kapryśna księżniczka się ładnie przyjmie. Obok posadziłam jej krakowiaka do towarzystwa
Eluniu! dzisiaj kolejny pracowity dzionek, był też czas na fotki - wiosna w pełnym rozkwicie
Jule - ja też powoli rozruszałam zakwasy po zimie, dzisiaj śmigałam od rana, tylko odciski mam od łopatki
Heliofitko 
U mnie hiacynty już łapią kolorek

Chłonęłam wiosnę pełną piersią, przy akompaniamencie wesołego bzzzzzz....