Był to jednak całkiem spory krzaczek (tak mi się wydaje). No cóż...będę próbować dalej ;)
 Był to jednak całkiem spory krzaczek (tak mi się wydaje). No cóż...będę próbować dalej ;)Zdjęcie motylka... przepiękne

Był to jednak całkiem spory krzaczek (tak mi się wydaje). No cóż...będę próbować dalej ;)

.
 .

. Sama jestem bardzo ciekawa co tam jutro zastanę. Najważniejsze oby pogoda nie zawiodła bo nici z działeczki.
 . Sama jestem bardzo ciekawa co tam jutro zastanę. Najważniejsze oby pogoda nie zawiodła bo nici z działeczki.   
  . Poczekaj jeszcze z miesiąc..moja już się prosiła.
 . Poczekaj jeszcze z miesiąc..moja już się prosiła.  

Druga... zobaczymy
 Druga... zobaczymy   Spróbuje w tym roku posadzić kilka we wcześniejszym terminie
 Spróbuje w tym roku posadzić kilka we wcześniejszym terminie  Może się uda
 Może się uda  

pospacerowałam po Twojej działeczce
 pospacerowałam po Twojej działeczce   

. A tak w ogóle..to jestem na wszystkie żurawki obrażona.
 . A tak w ogóle..to jestem na wszystkie żurawki obrażona.   .Żeby tak podmarzły..
 .Żeby tak podmarzły..  . Pocieszam się tym że ta zima była jakaś nietypowa, bo gdyby tak zawsze.
 . Pocieszam się tym że ta zima była jakaś nietypowa, bo gdyby tak zawsze.   
  . Lilii to pewnie już nie będę kupować, chyba że jakaś wyjątkowa jakiej nie mam. Stwierdziłam że mam dość. Jednak jakieś bylinki by mnie interesowały. Pojadę w najbliższy wtorek, obadam co i jak. Dzięki.
 . Lilii to pewnie już nie będę kupować, chyba że jakaś wyjątkowa jakiej nie mam. Stwierdziłam że mam dość. Jednak jakieś bylinki by mnie interesowały. Pojadę w najbliższy wtorek, obadam co i jak. Dzięki.   

, bardzo ciepło i zero wiatru. Wymarzona pogoda na prace wiosenne. Oczywiście zaczęłam od pozimowego sprzątania. Poprzycinałam róże ( pewnie coś z nich wypadnie )..i wiele, wiele innych prac. Zwiastunów wiosny u mnie mało, choć po tym ciepełku myślę że w końcu się ruszy. Jednak co najbardziej mnie ucieszyło.. moje zmarznięte ciemierniki kwitnąć raczej nie będą, ale żyją. Także te podwójne..cieszę się jak nie wiem co.
 , bardzo ciepło i zero wiatru. Wymarzona pogoda na prace wiosenne. Oczywiście zaczęłam od pozimowego sprzątania. Poprzycinałam róże ( pewnie coś z nich wypadnie )..i wiele, wiele innych prac. Zwiastunów wiosny u mnie mało, choć po tym ciepełku myślę że w końcu się ruszy. Jednak co najbardziej mnie ucieszyło.. moje zmarznięte ciemierniki kwitnąć raczej nie będą, ale żyją. Także te podwójne..cieszę się jak nie wiem co.   

Twoje RH wyglądaja calkiem ładnie, a śnieżyczki przepiękne
 Twoje RH wyglądaja calkiem ładnie, a śnieżyczki przepiękne