Działka Mieci

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
mieciak49
1000p
1000p
Od: 13 paź 2010, o 18:01
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Działka Mieci

Post »

badziu-rzeczywiście mamy lepiej ale w tym roku też nie za dobrze,wczoraj byłam na działeczce i wcale nie jest tak super :( zimny wiatr,ziemia maże się,trzeba poczekać
Awatar użytkownika
danutal
100p
100p
Od: 1 sty 2012, o 19:04

Post »

Mieciu, Ty rzeczywiście mieszkasz w cieplejszym rejonie. Jak wyglądają Twoje żurawki ? Jak wczoraj zobaczyłam moje, to zepsuł mi się humor. Wszystkie liście całkowicie brązowe. ;:98 Może , gdy usunę te zmarznięte , to ze środka coś wyjdzie ? Wszystko przez te mroźne 10 stopniowe noce . ;:196
Pozdrawiam i zapraszam. Danuta
Wizytówka ogrodu Ogrodowy busz
Awatar użytkownika
mieciak49
1000p
1000p

Post »

Danusiu-moim żurawkom też pogorszyło się po tych bezśnieżnych ,mrożnych nocach a w dzień ostre słońce,duże liście są zmrożone ale ze środeczka coś tam zaczyna się świeżo ,,kolorować,, :) może wreszcie ruszy ta wiosna
Awatar użytkownika
badzia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lip 2011, o 19:41
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Mieciuchna, u mnie identycznie, wierzchem mazistość spodem zmarzlina. Przez tę zmarzlinę woda nie wsiąka w glebę
:( Jeszcze ciut ciut i będzie :wit
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Mieciu :wit
Chyba nie jest już tak źle na działeczce?, ja szaleję pełną parą, a jak glina do szpadla się przykleja to ją zeskrobię i dalej jadę, uparcie kopię, zmieniam i robię co mogę żeby wyglądało, tylko teściowa ciągle mi pomaga (przeszkadza ;:223 ), ale co mi tam wytrwam :D
Awatar użytkownika
mieciak49
1000p
1000p

Post »

Iwonko-ja szykuję się na jutro,ma podobno być słonecznie a ja muszę przygotować miejsce na zamówione róże,wczoraj wsadziłam 3 serduszka wspaniałe,którym nie mogłam się oprzeć w Leroy Merlin :) były w worku 3 szt.za 26 zł. już kiełkujące,to LM mam po drodze na działkę i zawsze na coś się skuszę,a sezon dopiero się zaczyna,muszę się zacząć odchudzać :wit
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

To LM to i ja mam po drodze :D , no i zawsze coś mi tam w ręce wpadnie, ostatnio obiecałam sobie, że nic no i ciemiernika i cytrynę sobie wzięłam, takie to nic :;230
atena1950
200p
200p
Od: 1 paź 2010, o 19:14

Post »

WITAJ MIECIU moje żurawki też dostały lekcje pokory, krzewy częściowo też pozdrawiam Basia
Stachu 1956

Post »

Miecia - wspominasz o przygotowywanym miejscu na róże , czy ja mogę swoje zakupione wsadzic już do gruntu ,czy jeszcze poczekac ?
Awatar użytkownika
mieciak49
1000p
1000p

Post »

Stachu-ja kilka wsadziłam na razie do donic i trzymam w altanie,te które dostanę pójdą od razu do ziemi,bo chyba będzie już cieplej
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Stachu 1956

Post »

Ja chyba swoje różę jutro wsadzę do gruntu .
Awatar użytkownika
mieciak49
1000p
1000p

Post »

Ja mam jeszcze 2 róże nie wsadzone,to jutro też je wsadzę już do gruntu,dziś byłam na działeczce i było tak pięknie,że aż chciało się grzebać w ziemi :tan trochę uważałam,bo ostatnio mam problemy z kręgosłupem,ale poodkrywałam żurawki,które pięknie już startują,troszkę pograbiłam,oczyściłam i cieszyłam się samą obecnością na działce,kilka fotek też zrobiłam

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
ewkapaw
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 sty 2008, o 09:18

Post »

Mieciu dzisiaj pogoda sprawiła nam wiele radości . Ja też byłam na działce i rozpoczęłam od drobnych prac porządkowych . Jutro planuję jakieś małe ognisko , żeby spaliś zeschnięte resztki zeszłorocznych kwiatków.
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Taka piękna dziś była pogoda i jutro taka ma być, a ja niestety w pracy całe 12 gdz ;:223 , ale Wam zazdroszczę ;:3
atena1950
200p
200p
Od: 1 paź 2010, o 19:14

Post »

no pięknie masz na działeczce,mi zima dała popalić, dużo żurawek poszło, może odbiją za to puściła się moja Esmeralda, ugięły mi się kolana jak :roll: zobaczyłam pozdrawiam Basia
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”