przy takiej gromadce jak Twoja.U mnie sprawa jest prosta,moja puchata kotka jest stuprocentowo domowa.Nigdy nie wychodzi,tylko na balkon.Nigdy nie miała kontaktu z żadną pchłą.Nawet nie wiem czy jest na nie uczulona.W Twoim przypadku całkowite odizolowanie kota od pozostałych jest,jak sądzę niemożliwe.
 przy takiej gromadce jak Twoja.U mnie sprawa jest prosta,moja puchata kotka jest stuprocentowo domowa.Nigdy nie wychodzi,tylko na balkon.Nigdy nie miała kontaktu z żadną pchłą.Nawet nie wiem czy jest na nie uczulona.W Twoim przypadku całkowite odizolowanie kota od pozostałych jest,jak sądzę niemożliwe.kociaro,ciekawa sprawa z tą Zuzią,może rzeczywiście jej zachowanie ma podłoże psychiczne.Tym bardziej,że została przygarnięta przez Ciebie w bardzo złym stanie.Nie wiadomo co ją spotkało wcześniej.Słowa uznania za determinację z jaką się nią opiekujesz

Właśnie od mrozów  odwiedza mnie pietnasty kot Bonoifacy. Wyglada na to, że mu sie podoba w mojej kotłowni. Czysto, ciepło spokojnie, czyli wszystko czego kot potrzebuje. Jeść tez dostaje.
  Właśnie od mrozów  odwiedza mnie pietnasty kot Bonoifacy. Wyglada na to, że mu sie podoba w mojej kotłowni. Czysto, ciepło spokojnie, czyli wszystko czego kot potrzebuje. Jeść tez dostaje.

dziękuję, chyba każdy miłośnik i właściciel kotów uwielbia komplementy o swoich kotkach
  dziękuję, chyba każdy miłośnik i właściciel kotów uwielbia komplementy o swoich kotkach   

Nie ma przynajmniej tej tzw różnicy pokoleń to i sporów pokoleniowych brak.
  Nie ma przynajmniej tej tzw różnicy pokoleń to i sporów pokoleniowych brak.
 100 lat i więcej  im życzę  :P
 100 lat i więcej  im życzę  :P

.Jest doświadczonym kotem i mam jeszcze nadzieję,że wróci .
 .Jest doświadczonym kotem i mam jeszcze nadzieję,że wróci . 
  ona zadowolona nie jest choć dzielnie to znosi.
  ona zadowolona nie jest choć dzielnie to znosi.

.Latem wypuszczałam ją ale na długiej smyczy
 .Latem wypuszczałam ją ale na długiej smyczy