tara- oaza marzeń cz.5
- tara
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: tara- oaza marzeń cz.5
Dziewczyny mam obawy czy moja Baronesse, Salet przetrzyma są w wodzie, lilie w wiadrach, donicach też .................nie można nic zrobić ziemia jeszcze w części zmarznięta, reszta też pływa ale nie chce mi się już nawet gadać, wczoraj na ile można kopaliśmy nowe rowy.

- 
				Monia68
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Anuś, jak przeczytałam słowa Jadzi o sądzie, to zamarłam... Na szczęście dotyczy to działki... Ulżyło mi, ale wiedz, że ciągle trzymam kciuki za wszystko!! Ostatnio nawet mój M pytał, czy wszystko u Was już w porządku. Przekazuję od Niego serdeczne pozdrowienia   

kochana, u mnie też taka woda- ziemia nie zdążyła rozmarznąć, a codziennie jest coraz cieplej.
Pozdrawiam Cię serdecznie 

kochana, u mnie też taka woda- ziemia nie zdążyła rozmarznąć, a codziennie jest coraz cieplej.
Pozdrawiam Cię serdecznie

- tara
dziewczyny coś się dzieje, dostałam dziś pismo które Zarząd Działkowców skierował do Straży Miejskiej, Wydz.Ochrony Środowiska treść wedle mnie jest ok
cy.t. m.in.:pragniemy nadmienić, że woda z topniejącego śniegu i woda po opadach deszczu jest zanieczyszczona m.in.substancjami ropopochodnymi z terenu parkingu i stanowi realne zagrożenie dla upraw działkowych jak również dla samych działkowiczów.
Informujemy Pana Komendanta, że użytkownicy działek w ogrodzie zwracali sile z prośbą o interwencję do funkcjonariuszy SM o usunięcie zalegającego przy płocie śniegu - bezskutecznie.
Okręgowy Zarząd PZD prosi o pomoc w zakresie ustalenia podmiotu odpowiedzialnego za te niedopuszczalne praktyki oraz podjecie działań chroniących teren ogrodu działkowego.
OZ PZD dysponuje dokumentacją fotograficzną obrazującą problem i kilka fotografii pozwalamy sobie załączyć.................

cy.t. m.in.:pragniemy nadmienić, że woda z topniejącego śniegu i woda po opadach deszczu jest zanieczyszczona m.in.substancjami ropopochodnymi z terenu parkingu i stanowi realne zagrożenie dla upraw działkowych jak również dla samych działkowiczów.
Informujemy Pana Komendanta, że użytkownicy działek w ogrodzie zwracali sile z prośbą o interwencję do funkcjonariuszy SM o usunięcie zalegającego przy płocie śniegu - bezskutecznie.
Okręgowy Zarząd PZD prosi o pomoc w zakresie ustalenia podmiotu odpowiedzialnego za te niedopuszczalne praktyki oraz podjecie działań chroniących teren ogrodu działkowego.
OZ PZD dysponuje dokumentacją fotograficzną obrazującą problem i kilka fotografii pozwalamy sobie załączyć.................
Aniu no to może wreszcie coś się ruszy w tej sprawie.
Mam nadzieję,że Baronesse przetrwa.(jak i inne roślinki)Trzymam kciuki.

Mam nadzieję,że Baronesse przetrwa.(jak i inne roślinki)Trzymam kciuki.
Ogródek An-ki 
An-ka

An-ka
- Tosia1
- Od: 13 mar 2010, o 16:48
 Anusia, ja dziś pracowałam na ogródku. Zobacz u mnie. Nie wiem dlaczego fotosik wkleja mi po 1 fotce, a niektórych wcale? Już wariuję z tym wszystkim!
 Anusia, ja dziś pracowałam na ogródku. Zobacz u mnie. Nie wiem dlaczego fotosik wkleja mi po 1 fotce, a niektórych wcale? Już wariuję z tym wszystkim!Dobrze,że u Ciebie się sprawy ruszyły. Ciekawe co z tego wyniknie?

Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.

Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
- Olusia
- Od: 23 gru 2007, o 21:38
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu , po nitce do kłębka ...nic tam nie ma o odszkodowaniu i naprawie płotu.
Przy tej pogodzie śnieg się roztopi nim go uprzątną a Wy z tą trucizną pozostaniecie.
Kuć żelazo póki gorące.
Dzisiaj spotkałam się z Agą na Gardenii . Zobacz wątek http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 2#p2830292

Przy tej pogodzie śnieg się roztopi nim go uprzątną a Wy z tą trucizną pozostaniecie.
Kuć żelazo póki gorące.
Dzisiaj spotkałam się z Agą na Gardenii . Zobacz wątek http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 2#p2830292
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
ANIU   no to wszystko na dobrej drodze . Powiedziałam ,ze większy może więcej
 no to wszystko na dobrej drodze . Powiedziałam ,ze większy może więcej   Oj czarne chmury sie przesuwają chyba coś ze sobą niosą może snieg ,a tak pięknie swieciło
 Oj czarne chmury sie przesuwają chyba coś ze sobą niosą może snieg ,a tak pięknie swieciło  

no to wszystko na dobrej drodze . Powiedziałam ,ze większy może więcej
 no to wszystko na dobrej drodze . Powiedziałam ,ze większy może więcej   Oj czarne chmury sie przesuwają chyba coś ze sobą niosą może snieg ,a tak pięknie swieciło
 Oj czarne chmury sie przesuwają chyba coś ze sobą niosą może snieg ,a tak pięknie swieciło  
- tara
powolutku sprawy ruszają, a Olu odszkodowania to  na końcu, teraz muszą udowodnić i uznać winę - dlatego dużo tu ma do powiedzenia ochrona środowiska, w środę ma być komisja na działkach z urzędu, zobaczymy, ważne że coś już się dzieje.
szukałam dzis wiosny na działce, zimno, jeszcze lód w oczku, mrozny wiatr, słoneczko............
naparstnica

ciemiernik

krokusy

śnieżynki jużżżżżżżżż

żonkile

śniadki

ranniki już się biorą ostro

a ten widok już wkrótce musi odejść!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szukałam dzis wiosny na działce, zimno, jeszcze lód w oczku, mrozny wiatr, słoneczko............
naparstnica

ciemiernik

krokusy

śnieżynki jużżżżżżżżż

żonkile

śniadki

ranniki już się biorą ostro

a ten widok już wkrótce musi odejść!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- gosia07
- Od: 1 gru 2009, o 20:55
Aniu u ciebie wiosna a u mnie rano padał śnieg  .
 .

.
 .- amba19
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
Aniu! Jakie piękne kiełki  Niech rosną zdrowo i niech będą dla Ciebie radością!
  Niech rosną zdrowo i niech będą dla Ciebie radością!

Niech rosną zdrowo i niech będą dla Ciebie radością!
  Niech rosną zdrowo i niech będą dla Ciebie radością!- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
ANIU  wiosna szybkimi krokami do Ciebie przyszła a u mnie nadal zimno . Pozytywne jest ,ze ochrona środowiska nawet w to weszła . Wszytko chyba będzie polubownie załatwione jak takie instytucje się za to wzięły
   wiosna szybkimi krokami do Ciebie przyszła a u mnie nadal zimno . Pozytywne jest ,ze ochrona środowiska nawet w to weszła . Wszytko chyba będzie polubownie załatwione jak takie instytucje się za to wzięły

wiosna szybkimi krokami do Ciebie przyszła a u mnie nadal zimno . Pozytywne jest ,ze ochrona środowiska nawet w to weszła . Wszytko chyba będzie polubownie załatwione jak takie instytucje się za to wzięły
   wiosna szybkimi krokami do Ciebie przyszła a u mnie nadal zimno . Pozytywne jest ,ze ochrona środowiska nawet w to weszła . Wszytko chyba będzie polubownie załatwione jak takie instytucje się za to wzięły- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
A gdzie śnieg?
Już nie ma?
Buuu, a ode mnie nie chce iść 

Jakie fajniutkie już krokusiki

Już nie ma?
Buuu, a ode mnie nie chce iść

Jakie fajniutkie już krokusiki

- Olusia
- Od: 23 gru 2007, o 21:38
Aniu , idzie do mnie  Już coś na chodnikach leży
 Już coś na chodnikach leży 

- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
Nieee, to nie mój.
Mój się jak na razie nigdzie nie rusza .
 .

Mój się jak na razie nigdzie nie rusza
 .
 .