Trochę farby i już
 Trochę farby i już   
  Bardzo się cieszę ,że moje aranżacje
 Bardzo się cieszę ,że moje aranżacje   Ci się podobaja
 Ci się podobaja    Zapraszam do mnie
 Zapraszam do mnie   

Ellunianie zlecaj w dużych firmach,,robótek,, a raczej szukaj takiego Pana Grzebałę.Będzie taniej mimo ,że firmy mają 20%upust w zakupie stali,to i tak narzut bywa wysoki,do tego robocizna...Ellaa pisze:robaczek_Poznan ; PESTKA@; imwsz - bardzo Wam dziękuję za wszystkie pomocne informacje
Mój M wprowadził mnie w błąd twierdząc, że u nas nie ma kowali, tymczasem w okolicy jest kilka firm zajmujących się metaloplastyką.....chyba nie wiedział, że jednak są, ale wydaje mi się, że wiedział ile mogą kosztować takie usługi......słono

Pesteczko...ech...gdzie ja takiego znajdę...nic mi nie wiadomo by w okolicy ktoś parał się takim zajęciemPESTKA@ pisze:Ellunianie zlecaj w dużych firmach,,robótek,, a raczej szukaj takiego Pana Grzebałę.Będzie taniej mimo ,że firmy mają 20%upust w zakupie stali,to i tak narzut bywa wysoki,do tego robocizna...

Masz już pomysł, co tam włożysz? Fajnie by wyglądał powojnik...
 Masz już pomysł, co tam włożysz? Fajnie by wyglądał powojnik...  

To się nazywa udany zakup - wydane parę groszy a efekt fenomenalnymm-complex pisze:Anetko lubie oryginalne rozwiazania a krzesełka na złomie były po 8 złTrochę farby i już