Elizabetka po śląsku - 2 cz.2008r.
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lip 2006, o 20:04
Dynka pisze:A to ja dam wam zagadkę, jestem kucharzem ale interesowałam się takimi jęykowymi kiedyś sprawami poczytajta sobie i pomedytujcie po jakiemu to pisane ???
1.Puewiycta stryjewi: ruezueżymyj gętue żytue na buejewicyj i bydymy muycić ?
2.Powiyccie uojcowi: rozłożymy gąsto reż na grumcie i bydziymy młócić ?
3.Puowiccie strykuowi: uozłozywa gęstuo zytuo na bujojsku i bediewa młucić.
4.Poziycta strijkoziu: rozuoząm gąto zijto na klepisku i bądziąm muóciyć
5. rzeknijta uuji: roz'lożme gąto żeto na 'klepchiszczu i mdzeme mlocec.
a po polsku
Powiedzcie stryjowi: rozłżymy gęto żto na klepisku i bęziemy młócić.
Wyglądo mi na tyn drugi punkt ale te "grumcie" to piyrsze słysza. Mono i ja ...ale nimach pewno.
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

- aanula

- Od: 21 cze 2007, o 10:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Może i nic takiegoElizabetka pisze:Aniu ja nic takiego nie powiedziałamaanula pisze:Oj! Elżuniu, Elżuniuuśmieję się zawsze do rozpuku jak czytam Twoje posty ;:84 Uwielbiam Twoje poczucie humoru!!
![]()
Pozdrawiam cieplutko i musz iść obejrzeć co tam zaś popochałaś na tyj Twoij zegrodce....może dzisiej dojda do końca.
Zapraszam do odwiedzin zawsze i o każdej porze
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

bogusia177 pisze:Eluśkaj żeś jest
chyba nie na zegrodzie ,o tym czasie
Jest żech Boguśko i prziniosłach pora fotek (yno pora bo mi baterie wysiadły).
Oto one:

Na piyrszej fotce żonkil wdepnął niechcąco do hebe, dalej moja ulubiona sasanka (ta sama co na jesieni kwitła),
potym tulipany Kaufmana w donicy. Korona cesarsko jakoś się z ziymie wygrzebała i pomału ruszo.
Psi ząb i na końcu psi ząb z zimowitami.
Musza sfotografować tyż moje nowe nabytki ....pięknotkę. Kryśko (KaRo) ukłony dla Ciebie i wyobraź sobie, że już je w końcu mam i są posadzone.
Pogoda sie trocha sfifrała skuli deszczu ale on jest fest potrzebny bestuż wcale sie nie smuca ale jak by tak prawie Wam trzeba było poprawić humor to pokoża Wom szyto lalka jako kiedys na Śląsku i nie tylko szyło się dlo dzieci abo same dziołszki szyły. Ta szyła moja dziołcha pora lot tymu i teraz sobie o nij przipomniała.

Pozdróweczki kochani.
- bogusia177

- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

Witajcie kochani.
Małgosiu widzisz zdo sie, że miyszkomy na Śląsku niby blisko a widziałaś u Gabrysiu...już korony cesarskie mają pączki kwiatowe....i być tu człowieku mądry. Pozdróweczki cieplutkie i dzięki za odwiedzinki.
Do zobaczenia u Ciebie.
Izabelko czyli momy wszyscy to samo i nie tylko my dwie ale kaj sie nie podziwosz to są podobne kwiotki. Ale czyż nie są cudowne? Kochom wszystkie kwiotki i nima żech sama.
Ale jutro zrobia fotka takiej moij roślince i poprosza o odgadnięcie....to bydzie moja zagadka osobisto.
Piykne pozdróweczki i pa.
Dynko w tym roku sadziyłach piyrszy roz te korony i aż sie ni moga nacieszyć (tfu tfu) z tyj zieloności. Ciekawe co bydzie dali. Zamelduja wkrótce. Miło, że wpadłaś. Pa
Małgosiu widzisz zdo sie, że miyszkomy na Śląsku niby blisko a widziałaś u Gabrysiu...już korony cesarskie mają pączki kwiatowe....i być tu człowieku mądry. Pozdróweczki cieplutkie i dzięki za odwiedzinki.
Izabelko czyli momy wszyscy to samo i nie tylko my dwie ale kaj sie nie podziwosz to są podobne kwiotki. Ale czyż nie są cudowne? Kochom wszystkie kwiotki i nima żech sama.
Ale jutro zrobia fotka takiej moij roślince i poprosza o odgadnięcie....to bydzie moja zagadka osobisto.
Piykne pozdróweczki i pa.
Dynko w tym roku sadziyłach piyrszy roz te korony i aż sie ni moga nacieszyć (tfu tfu) z tyj zieloności. Ciekawe co bydzie dali. Zamelduja wkrótce. Miło, że wpadłaś. Pa
- bogusia177

- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

ni mom żodnych wątpliwości.