Działka korzo_m
- Raczek
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 31 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Z lewej,czy prawej strony?

Dorotko super wyszłaś na tym zdjęciu!!!!

Dorotko super wyszłaś na tym zdjęciu!!!!
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7
- anulka
- Przyjaciel Forum

- Od: 23 mar 2007, o 21:26
Dorotko i mnie jest bardzo miło zobaczyć Ciebie-moją kolezankę forumowo-skypową
Fajna z Ciebie babka no i z Moniki też
Szkoda ,ze nie mogę do Was wpaśc na pogaduchy i kawkę
Może Wy przyjedziecie do mnie?
Pomidorki super.Ja niestety oprócz dyni ozdobnej nic nie wysiewam a i nawet dynia mi się nie udaje
Pomidorki super.Ja niestety oprócz dyni ozdobnej nic nie wysiewam a i nawet dynia mi się nie udaje
- Raczek

- Od: 31 mar 2007, o 21:26
Czego to ja się dowiaduję,to Dorotka też gada przez skypa?anulka pisze:Dorotko i mnie jest bardzo miło zobaczyć Ciebie-moją kolezankę forumowo-skypową![]()
![]()
Ja właśnie kilka dni sobie zainstalowałam ten program i będę się uczyć obsługiwać go.
Syn już ustawił mi sprzęt tzn.mikrofon,kamerkę,jestem już zalogowana.
Co prawda ja nie jestem z natury gaduła,ale postanowiłam spróbować.
Na początek proszę do nauki koleżankę gadułę,bo będą minuty ciszy
Dziewczyny możecie mi na PW podać swoje namiary w skype?
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7
- korzo_m

- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dziewczyny dziękuję, mam tyle w sobie energii, że muszę mieć działkę ,aby ją wypalać. Dobrze Moniko to zauważyłaś. Wszystkim Wam ślę głębokie ukłony 

Aniu mam skypa udało mi się z kilkoma osobami z forum poplotkować, ale często potrzebuję pomocy syna, gdyż coś nie łączy, chociaż raz udało mi się go podłączyć samodzielnie i działał, chyba trzeba będzie kupić nowy.
Bożenko pooglądałam dokładnie misę super wygląda, a jak się rojniki rozrosną to będzie cudo, proszę pokaż nam wtedy zdjęcie. Skąd masz taką misę, ja mam 3 stare makutry i teraz wpadłam na pomysł, że też mogłabym tak w nich posadzić.

Aniu mam skypa udało mi się z kilkoma osobami z forum poplotkować, ale często potrzebuję pomocy syna, gdyż coś nie łączy, chociaż raz udało mi się go podłączyć samodzielnie i działał, chyba trzeba będzie kupić nowy.
Bożenko pooglądałam dokładnie misę super wygląda, a jak się rojniki rozrosną to będzie cudo, proszę pokaż nam wtedy zdjęcie. Skąd masz taką misę, ja mam 3 stare makutry i teraz wpadłam na pomysł, że też mogłabym tak w nich posadzić.