Witam serdecznie i od razu dziękuję wszystkim za gratulacje z okazji wyróżnienia forumowego oraz wcześniejsze życzenia szybkiego powrotu do zdrowia. Z wyróżnienia cieszę się bardzo, gdyż już myślałam, że o mnie zapomniano. Niby nie wielka rzecz, a cieszy. Zdrowie zaczyna dopisywać a więc i humor i gdyby nie konieczność jeszcze uważania na siebie i zakrapianie oczu, to nie wiedziałabym, że już po wszystkim.
We Wrocławiu po dwudniowych opadach śniegu dziś plusowa temperatura i teraz chlapa, że ciężko przejść. Nie mógł ten śnieg popadać w połowie stycznia i to byłoby się spokojnym, że roślinki miały pierzynkę, ale co się stało dopiero się okażę i może nie będzie tak źle.
Mariolu. Witam i dziękuję za wizytę i zapraszam częściej.
Ewo. Również Ty chyba po raz pierwszy u mnie. To pod wpływem forum mam trochę roślinek, gdyż tu mimo woli człowiek robi się zbieraczem, jak z każdej strony czyhają kusiciele, a ja bardzo podatna na to jestem.
Marzenko. Hop,hop
Andrzejku. Tobie również serdecznie dziękuję za życzenia. Tak trzeba się starać, aby sezon był w pełni udany.
Aniu, Aniu_, Lodziu, Jadziu, Stasiu, Anuś-Taro, Olesiu, Marzenko, Agnieszko - jeszcze raz dzięki za gratulacje.
Elizo witam i dziękuję za miłe słowa i zapraszam w sezonie. Mam nadzieję, że część roślin, jeżeli nie wymarzła rozrośnie się odpowiednio i ogród będzie w miarę buszowaty do czego dążę aby mieć mniej do pielenia.
Może już nie długo przywitają nas takie kwiatki, gdyż są to pierwsze wiosenne i na nie najbardzie się czeka