Zdjęcia z mojego ogrodu - hanna_1962

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2007, o 10:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dopiero dzisiaj do Ciebie przywędrowałam, Haniu :D
Jestem pod ogromnym wrażeniem Twojego raju :D
Pięknie!! :D :D
Wszystko takie wypielęgnowane, zadbane. Trawniczek jak marzenie... Domek jak z bajki :D Cudnie! :D

Te Twoje 400m wygląda jakby miało dwa razy więcej :wink:

Bardzo podobają mi się Twoje formowane iglaczki ... u siebie też mam zamiar zrobić podobnie, więc na pewno trochę podpatrzę ... :D :D
Sama je przycinałaś?
Może mi podpowiesz trochę od czego mam zacząć w swoich, żeby miały taki ładny wygląd...?
hanna_1962
500p
500p
Od: 2 lut 2008, o 17:12

Post »

Izo! Dziękuję za podpowiedź!
Awatar użytkownika
rogalm1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 mar 2008, o 09:31

Post »

Haniu, dzisiaj znalazłam trochę czasu żeby dokładnie poczytać Twój wątek, wcześniej muszę przyznać pooglądałam tylko zdjęcia. Jest u Ciebie tak uroczo, i wydaje się jakbyś miała co najmniej hektar pola, bardzo sprytnie masz wszystko skomponowane, będę trochę odgapiała jak już mój ogród przestanie straszyć gliną!
hanna_1962
500p
500p

Post »

Dziękuję za miłe słowa. Ja ciągle jestem z czegoś niezadowolona i cały czas coś zmieniam. Ale my ogrodnicy chyba wszyscy mamy tę dolegliwość. O jeżynie dla ciebie pamiętam, ale przypomnij mi jeszcze w maju. Pozdrawiam! A co u Ciebie się zmieniło?
hanna_1962
500p
500p

Post »

Chyba zbyt wcześnie odkryłam BUDLEJĘ i młode listki zmarzły. Wypuści jeszcze? Może ktoś ma podobne doswiadczenia za sobą?
Awatar użytkownika
Karolcia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 17 paź 2007, o 15:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Haniu,ja nigdy nie okrywam budleji tylko robię kopczyk na zimę i w ten sposób pozbawiam ją liści.
W zeszłym roku jedna mi przemarzła podczas majowych mrozów,bo była już spora i niestety zakończyła swój żywot ale może z twoją będzie inaczej,bądź dobrej myśli :D Pozdrawiam
Pozdrawiam Magda :)
hanna_1962
500p
500p

Post »

Dzięki Magdo za pocieszenie, może wypuści z ziemi!
hanna_1962
500p
500p

Post »

Chodzę po ogródkach na tym forum i jestem zauroczona liliowcami. Ja mam tylko jeden rodzaj. Zastanawiam się skąd macie takie piekne niespotykane kolory. W centrach ogrodniczych nie widziałam, a może po prostu nie zwracałam uwagi???????
hanna_1962
500p
500p

Post »

Dziś byłam na działce, ale nie zrobiłam nowych zdjęć, bo jakoś nic nie rozkwita. Ostatnie chłody wstrzymały kwiatki. Magnolia ma już duże pąki i boje się, że zechce zakwitnąć w czasie zapowiadanego następnego ochlodzenia, pod koniec tygodnia.
Mirabilis
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 maja 2006, o 19:35
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Haniu. Skorzystałam z zaproszenia i oto jestem. Szkoda tylko, że nie uprzedziłaś, że masz tak bajecznie piękną działkę. Przygotowałabym się psychicznie. A tak, długo będę do siebie dochodzić. I jak ja mam się skupić na pracy. :twisted: Wieczorkiem wejdę jeszcze raz i ze spokojem, powolutku będę delektować się widoczkami.
Dziel się swoją wiedzą. To sposób na osiągnięcie nieśmiertelności.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Priam
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 kwie 2007, o 15:30

Post »

Ach ja ładnie. Mam nadzieję że wiosna już obudziła się w Twoim ogrodzie :)Bardzo podoba mi się lilia i liatra (1 strona) - sam w tym roku mam zamiar ja posadzić :)
hanna_1962
500p
500p

Post »

Dzięki Priamku za odwiedziny, byłam dziś u Ciebie!
dorcia
1000p
1000p
Od: 19 lut 2008, o 19:20

Post »

Haniu, Twój ogród - działeczka jest przepiękny, podobne widywałam w "Kwietniku". Dostrzec można dbałość o każdy najmniejszy szczegół, każdy fragment zagospodarowany ze smakiem, podziwiam Twoje umiejętności w tym zakresie. Mnie często z moich planów niewiele wychodzi i w ogródku - dżungla (jak mawiają moje dzieci). U Ciebie odpoczywa się psychicznie. Pozdrawiam, Dorota :P
Awatar użytkownika
Maria_F
200p
200p
Od: 4 cze 2007, o 15:12

Post »

Witaj Haniu :D Tak jak pisałam w moim wątku..masz piękną działeczkę i śliczny domek. Ciekawie zagospodarowany cały teren. Gratuluję :D

Pozdrawiam bardzo serdecznie
Awatar użytkownika
Nela
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 paź 2006, o 17:09

Post »

:D Witaj. Twój ogród to raj- zielony i kwiecisty. Wspaniałe miejsce dla odpoczynku :D

Pozdrawiam :D
Biedny, kto gwiazd nie widzi bez uderzenia w zęby... St.J.Lec
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”