Na pierwszej fotce przycięty iglak wygląda wspaniale, też mam taki tylko nie ma kto go poprzycinać i zrobć tyle "chmurek".
 Na pierwszej fotce przycięty iglak wygląda wspaniale, też mam taki tylko nie ma kto go poprzycinać i zrobć tyle "chmurek".Moje działkowo- parapetowe królestwo.
Re: Moje działkowo- parapetowe królestwo.
Zeniu cudowne widoczki ależ u ciebie pięknie i ten uporządkowany ogródek, robią wrażenie.   Na pierwszej fotce przycięty iglak wygląda wspaniale, też mam taki tylko nie ma kto go poprzycinać i zrobć tyle "chmurek".
 Na pierwszej fotce przycięty iglak wygląda wspaniale, też mam taki tylko nie ma kto go poprzycinać i zrobć tyle "chmurek".

Na pierwszej fotce przycięty iglak wygląda wspaniale, też mam taki tylko nie ma kto go poprzycinać i zrobć tyle "chmurek".- slila1
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 18 maja 2009, o 19:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zeniu ten przycięty iglak do dla mnie wzór niedościgły.

- 
				andrzejek
- Od: 17 sie 2010, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zeniu   wspaniały iglaczek .Kto go tak formował ?
  wspaniały iglaczek .Kto go tak formował ?
Zdjęcie azali super ,bo dla mnie wygląda jak by uciekała z ogródka 

wspaniały iglaczek .Kto go tak formował ?
  wspaniały iglaczek .Kto go tak formował ?Zdjęcie azali super ,bo dla mnie wygląda jak by uciekała z ogródka

- mniodkowa
- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Kontakt:
ale się juz obkupiłaś   

no i te tulipanki... postrzępione są najthebest 

no i te tulipanki... postrzępione są najthebest

Pozdrawiam teraz z centrum...      Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego

Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
- maniusika
- Od: 18 mar 2009, o 20:50
Też  mi się podoba taki formowny iglaczek , ja swego zaczynam przycinać na wiosnę ..  Piękna azalia japońska , mam kilka ciekawe czy w tym roku będą kwitły bo w tamtym majowy przymrozek zniszczył im pąki ..

- Zyta
- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Kontakt:
Zenuś Wklejasz kolorki z działeczki... piękne wspomnienia   

Ja natomiast nie jestem w stanie nic u siebie wkleić, nic tylko płać.
Moje ślepka skasowały funkcję - Wklejania zdjęć... narzekam na nowe okularu, wgrywam nowe programy, nic nie wychodzi.
Dla odprężenia zaglądam do Igi, Ismeny i Emila... tam poprawia mi się humorek jak notuję... notuję.
Dobrej Nocki życzę.

Ja natomiast nie jestem w stanie nic u siebie wkleić, nic tylko płać.
Moje ślepka skasowały funkcję - Wklejania zdjęć... narzekam na nowe okularu, wgrywam nowe programy, nic nie wychodzi.
Dla odprężenia zaglądam do Igi, Ismeny i Emila... tam poprawia mi się humorek jak notuję... notuję.
Dobrej Nocki życzę.

- Zenia
- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
Kasiu...tak to już jest z naszymi roślinkami.   Wszędzie czyhają na nie jakieś żarłoki. Jak nie latające to chodzące a teraz jeszcze te mrozy.
 Wszędzie czyhają na nie jakieś żarłoki. Jak nie latające to chodzące a teraz jeszcze te mrozy.   . Także martwię się o moje żurawki..zero śniegu a mrozik spory - 20.
 . Także martwię się o moje żurawki..zero śniegu a mrozik spory - 20. 
Jagódko...nie da się dosadzić hiacyntów tych po pędzeniu do tych które już tam są. 

Zosiu, Wandziu Irenko, Lidko. Andrzejku..ten mój a la bonzai oczywiście ufryzurowany przeze mnie. To jakiś cyprysik, odmiany nie pamiętam. Niestety dość wolno rośnie , pewnie do zakończenia fryzurownia przyjdzie mi jeszcze sporo poczekać.
  oczywiście ufryzurowany przeze mnie. To jakiś cyprysik, odmiany nie pamiętam. Niestety dość wolno rośnie , pewnie do zakończenia fryzurownia przyjdzie mi jeszcze sporo poczekać. 
Zytko...ja także coś poknociłam z Imageshack. Zawsze przez niego wstawiałam zdjęcia. Teraz nie mogę. Dla odprężenia chodzę po sklepach i wypatruję cebulek. Niestety nic u mnie jeszcze się nie pojawiło. Pewnie za wcześnie na cebulowe. Aby się czymś pocieszyć i nie wracać pusto...dokupiłam następne nawozy.
 Dla odprężenia chodzę po sklepach i wypatruję cebulek. Niestety nic u mnie jeszcze się nie pojawiło. Pewnie za wcześnie na cebulowe. Aby się czymś pocieszyć i nie wracać pusto...dokupiłam następne nawozy.   

Sylwio...ja nie pracuję a na działkę także nie jeżdżę . Za duży mróz..może jak się troszkę ociepli. . Miejmy nadzieję że wiosna przyjdzie o czasie a wtedy to będzie już tylko kierunek działka.
 . Miejmy nadzieję że wiosna przyjdzie o czasie a wtedy to będzie już tylko kierunek działka.   

Marysiu..a ja nie przycięłam tego długiego. . Pewnie wiosną już nie mogę skoro na nich będą kwiaty...
 . Pewnie wiosną już nie mogę skoro na nich będą kwiaty...  . Co do krzewinki...nie wiem czy o tym samym. Rośnie tam kalina, może to o nią chodzi.
 . Co do krzewinki...nie wiem czy o tym samym. Rośnie tam kalina, może to o nią chodzi.   

Aguś..dziękuję. Mnie także najbardziej zachwycają te postrzępione tulipany. Mają tak wymyślne kształty kwiatów..tylko natura potrafi coś takiego stworzyć.
 Mnie także najbardziej zachwycają te postrzępione tulipany. Mają tak wymyślne kształty kwiatów..tylko natura potrafi coś takiego stworzyć.   

Janeczko...dzięki. . Ta azalia to stara ale poczciwa odmiana. Prawie zawsze pięknie kwitnie i nie choruje. No w tym roku troszkę się o nią obawiam..nigdy jej nie okrywałam i w tym roku także. Niestety mrozy u mnie dość wysokie a białej pierzynki zero.
 . Ta azalia to stara ale poczciwa odmiana. Prawie zawsze pięknie kwitnie i nie choruje. No w tym roku troszkę się o nią obawiam..nigdy jej nie okrywałam i w tym roku także. Niestety mrozy u mnie dość wysokie a białej pierzynki zero.  
Dla wszystkich..moje różyczki.

Wszędzie czyhają na nie jakieś żarłoki. Jak nie latające to chodzące a teraz jeszcze te mrozy.
 Wszędzie czyhają na nie jakieś żarłoki. Jak nie latające to chodzące a teraz jeszcze te mrozy.   . Także martwię się o moje żurawki..zero śniegu a mrozik spory - 20.
 . Także martwię się o moje żurawki..zero śniegu a mrozik spory - 20. Jagódko...nie da się dosadzić hiacyntów tych po pędzeniu do tych które już tam są.

Zosiu, Wandziu Irenko, Lidko. Andrzejku..ten mój a la bonzai
 oczywiście ufryzurowany przeze mnie. To jakiś cyprysik, odmiany nie pamiętam. Niestety dość wolno rośnie , pewnie do zakończenia fryzurownia przyjdzie mi jeszcze sporo poczekać.
  oczywiście ufryzurowany przeze mnie. To jakiś cyprysik, odmiany nie pamiętam. Niestety dość wolno rośnie , pewnie do zakończenia fryzurownia przyjdzie mi jeszcze sporo poczekać. Zytko...ja także coś poknociłam z Imageshack. Zawsze przez niego wstawiałam zdjęcia. Teraz nie mogę.
 Dla odprężenia chodzę po sklepach i wypatruję cebulek. Niestety nic u mnie jeszcze się nie pojawiło. Pewnie za wcześnie na cebulowe. Aby się czymś pocieszyć i nie wracać pusto...dokupiłam następne nawozy.

Sylwio...ja nie pracuję a na działkę także nie jeżdżę . Za duży mróz..może jak się troszkę ociepli.
 . Miejmy nadzieję że wiosna przyjdzie o czasie a wtedy to będzie już tylko kierunek działka.

Marysiu..a ja nie przycięłam tego długiego.
 . Pewnie wiosną już nie mogę skoro na nich będą kwiaty...
 . Pewnie wiosną już nie mogę skoro na nich będą kwiaty...  . Co do krzewinki...nie wiem czy o tym samym. Rośnie tam kalina, może to o nią chodzi.
 . Co do krzewinki...nie wiem czy o tym samym. Rośnie tam kalina, może to o nią chodzi.   
 Aguś..dziękuję.
 Mnie także najbardziej zachwycają te postrzępione tulipany. Mają tak wymyślne kształty kwiatów..tylko natura potrafi coś takiego stworzyć.
 Janeczko...dzięki.
 . Ta azalia to stara ale poczciwa odmiana. Prawie zawsze pięknie kwitnie i nie choruje. No w tym roku troszkę się o nią obawiam..nigdy jej nie okrywałam i w tym roku także. Niestety mrozy u mnie dość wysokie a białej pierzynki zero.
 . Ta azalia to stara ale poczciwa odmiana. Prawie zawsze pięknie kwitnie i nie choruje. No w tym roku troszkę się o nią obawiam..nigdy jej nie okrywałam i w tym roku także. Niestety mrozy u mnie dość wysokie a białej pierzynki zero.  Dla wszystkich..moje różyczki.

- Stokrotkania
- Od: 3 maja 2011, o 12:50
- Kontakt:
No, no jaki zapas nawozów, ja też muszę kupić.. A róże - uwielbiam   

- ARABELLA
- Od: 4 mar 2009, o 16:05
Zeniu nawozów ci przybyło  To jesteś przygotowana na wszelkie ewentualności
 To jesteś przygotowana na wszelkie ewentualności  A róże to moje ulubione kwiaty
  A róże to moje ulubione kwiaty 

To jesteś przygotowana na wszelkie ewentualności
 To jesteś przygotowana na wszelkie ewentualności  A róże to moje ulubione kwiaty
  A róże to moje ulubione kwiaty 
- sylvia_sirena
- 1000p 
- Od: 23 lis 2009, o 11:52
- rapunzel
- Od: 26 lip 2011, o 18:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Zeniu, jakie piękne róże, ja niestety o czymś takim mogę tylko pomarzyć, ale popatrzeć tez przyjemnie.  

- ZosiaM
- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
Zeniu piękne róże  

Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc

Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Zeniu widzę,że zaopatrzyłaś się już w nawozy , w kilka buteleczek Compo .Czy stosowałaś je wcześniej ? Czy polecasz je ?
Śliczne róże

Śliczne róże

Zapraszam- Miniaturki i nie tylko ... Iwony

- 
				Monia68
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Zeniu, dziękuję za odwiedziny i miłe słowa   

Różyce piękne!! A tych nawozów starczy chyba na długo 

Pozdrawiam Cię serdecznie

Różyce piękne!! A tych nawozów starczy chyba na długo

Pozdrawiam Cię serdecznie

- sangwinaria
- Od: 9 lip 2011, o 14:05
- Kontakt:
Zenia zobacz drugie zdjęcie jak rosną moje lewizje, może coś pomoże twoim . dzięki za wizytkę