Ogród Magdy zwanej Karolcią.
- Karolcia
- Przyjaciel Forum

- Od: 17 paź 2007, o 15:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Haj,jestem, żyje ale co to za życie.
Padłam na pysk, przez ten oprysk
Jak o 20 wskoczyłam do wyra, to już żadna siła mnie niebyła w stanie stamtąd wyciągnąć
Teraz wszystko mnie boli(ładnie mówiąc)ale jestem taka szczęśliwa bo zrobiłam w jeden dzień to co zaplanowałam na dwa!Gabrysiu,browara w ogrodzie zrobiłam,to był najpyszniejszy browar w tym roku
Dziś jeszcze tylko kilka pierdółek i będę leżeć na tarasie,póki jeszcze słoneczko świeci:D
Dzięki za pamięć dziewczyny, dziś zrobię zdjęcia,bo wczoraj, choć bardzo chciałam to się nie potrafiłam skupić nad zdjątkami
Padłam na pysk, przez ten oprysk
Jak o 20 wskoczyłam do wyra, to już żadna siła mnie niebyła w stanie stamtąd wyciągnąć
Teraz wszystko mnie boli(ładnie mówiąc)ale jestem taka szczęśliwa bo zrobiłam w jeden dzień to co zaplanowałam na dwa!Gabrysiu,browara w ogrodzie zrobiłam,to był najpyszniejszy browar w tym roku
Dziś jeszcze tylko kilka pierdółek i będę leżeć na tarasie,póki jeszcze słoneczko świeci:D
Dzięki za pamięć dziewczyny, dziś zrobię zdjęcia,bo wczoraj, choć bardzo chciałam to się nie potrafiłam skupić nad zdjątkami
Pozdrawiam Magda 
- tulipanka
- Przyjaciel Forum

- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No i doczekaliśmy się pięknych wiosennych zdjęć z twojego ogrodu. Bratki cudnie ci się przechowały. Moja wierzba już po strzyżeniu. Ale moja jest młodziutka i ma nie wiele gałązek, więc tnę aby ją zagęścić.
A trawa to ta przechowywana w garażu? Z mojej zostały same zwłoki. Wydzieranie z ziemi chyba jej zaszkodziło. Ale cóż, zdarza się. To było moje pierwsze podejście do niej a chyba niewiele jest osób, które mogą się poszczycić sukcesem już za pierwszym razem.
A trawa to ta przechowywana w garażu? Z mojej zostały same zwłoki. Wydzieranie z ziemi chyba jej zaszkodziło. Ale cóż, zdarza się. To było moje pierwsze podejście do niej a chyba niewiele jest osób, które mogą się poszczycić sukcesem już za pierwszym razem.
- Karolcia
- Przyjaciel Forum

- Od: 17 paź 2007, o 15:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
I jeszcze jałowiec,a tak to wiosna u mnie jakaś taka wolna.U was wszystko szybciej rośnie a tulipany u mnie będą jak wy zapomnicie że takie kwiatki w ogóle istnieją
Ale tak to jest jak człowiek opóźniony w rozwoju

Wiolu,trawa przechowywana w domu ale już teraz bez doniczki.Powędrowała do gruntu,zobaczymy dalsze jej losy
na razie jest zabezpieczana na noc przed ewentualnymi mrozami
To prawda Dorotko,róża przeżyła ale zima też była marna.Już chcę żeby rosła,kwitła żebym mogła wam ja pokazać
Zauważyłam ogromne zmiany między wczorajszym a dzisiejszym dniem,na krzewach i drzewach więc teraz pójdzie jak po maśle
Wrocek, to już dawno ma wiosnę.Oni to mają farta,a my zawsze będziemy z tyłu

Wiolu,trawa przechowywana w domu ale już teraz bez doniczki.Powędrowała do gruntu,zobaczymy dalsze jej losy
To prawda Dorotko,róża przeżyła ale zima też była marna.Już chcę żeby rosła,kwitła żebym mogła wam ja pokazać
Zauważyłam ogromne zmiany między wczorajszym a dzisiejszym dniem,na krzewach i drzewach więc teraz pójdzie jak po maśle
Wrocek, to już dawno ma wiosnę.Oni to mają farta,a my zawsze będziemy z tyłu
Pozdrawiam Magda 
- apus
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 kwie 2007, o 21:57
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Madziu, Twój ogród coraz bardziej kolorowy!
A ja wybrałam się dzisiaj do naszego nowego centrum ogrodniczego (u Kafla)... I dostałam szaleńczej gUUpawki!!!
Cuuuuuuuuuda zakuupiłam!!!
Czy my powinniśmy się leczyć? ;)
Pozdrawiam
Basia.
A ja wybrałam się dzisiaj do naszego nowego centrum ogrodniczego (u Kafla)... I dostałam szaleńczej gUUpawki!!!
Cuuuuuuuuuda zakuupiłam!!!
Czy my powinniśmy się leczyć? ;)
Pozdrawiam
Basia.
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
viewtopic.php?f=2&t=117468