Ewo-pipio u mnie dużo nasionek, bo ja nie tylko dla siebie sieję. Siostra zabiera, a ona też charytatywna więc dzieli na swoje koleżanki. W zeszłym roku jedynie dostały upomnienie, bo worków ziemii co roku kupuję duże ilości. Więc siostra przywiozła 3 ogromne wory, abym nie narzekała
Ja Tobie polecam na początek kwiaty bezproblemowe, z którymi nie ma wiele zachodu. Siej prosto do gruntu: aksamitki, nasturcje, nagietki, nemezje, dimorfoteki, przypołudniki, wilce. Ja na moje chwastowisko właśnie te niezawodne wysiewałam.
Pokaż nam swoją działkę to zawsze coś podpowiemy
Jagódko ja pomidory wysieję tak pod koniec lutego, miedzy innymi nasionka od Ciebie.
Wiem, że jak siałam pierwiosnki to nasiona chłodziłam. Na pewno Ci się uda, oby nasionka od p.L. nie zawiodły bo ja do nich nie mam zaufania.
Stałam w dwóch sklepach i ogladałam torebki z minią, ale nie kupiłam, sama sobie się dziwię, że mam tak silną wolą
Grażynko od kilku lat je chowam, chociaż jesienią mi wszystko obmroziło, wstawiłam donice do piwnicy, poobcinałam gałązki, jak widać teraz odbiły.
Cieszy mnie, że pomogłam w poprawie humoru.