,
 ,oto one-Paco Rabanne,Elina(Dicjana),Octavia Hill(Harzeal),The Alnwick Rose oraz Great North Eastern Rose.
dziękuję!

,
 ,

. Zapach raz jest mocniejszy, raz słabszy, ale na pewno nie bardzo mocny. Jeśli chodzi o deszcz, podawane info też nie jest tak do końca sprawdzone, bo moja Octavia nic sobie z deszczu nie robi. Albo przynajmniej nie zachowuje się gorzej w tej sytuacji niż inne róże o pełnych kwiatach.
 . Zapach raz jest mocniejszy, raz słabszy, ale na pewno nie bardzo mocny. Jeśli chodzi o deszcz, podawane info też nie jest tak do końca sprawdzone, bo moja Octavia nic sobie z deszczu nie robi. Albo przynajmniej nie zachowuje się gorzej w tej sytuacji niż inne róże o pełnych kwiatach.

Pozdrawiam
  Pozdrawiam

.
 .

ta róża na zdjęciu piękna,tak chciałabym pokazac moje róże,ale wciąż nie mogę się nauczyc dodawać zdjęc,dobrze,że chociż komórkę potrafię obsługiwać
 ta róża na zdjęciu piękna,tak chciałabym pokazac moje róże,ale wciąż nie mogę się nauczyc dodawać zdjęc,dobrze,że chociż komórkę potrafię obsługiwać  może poeksperymentuję dodawanie zdjęć w tym wątku,jeszcze raz dziękuję!
 może poeksperymentuję dodawanie zdjęć w tym wątku,jeszcze raz dziękuję!