Właśnie do mnie dotarło że to nie ćajowe są tylko ćińskie.

Pozdrówczanki
K.

Ja chyba jeszcze miałam od nich jedną, też padła. Sweet Haze?Deirde pisze:Aniu - od nich miałam - Księżniczkę Sophie i Bouquet Parfait - obie radzą sobie dobrze. Jak pamiętam tylko szkółka miała mocno podcięte sadzonki.
Moja właśnie ze względu na wysokość tyle razy zmieniała miejsce, teraz rośnie za garażem i ma miejsca ile chceedulkot pisze:A mnie przyciągnęły oczka Cherry Meidiland, ach piękne ma te oczętaszkoda że rośnie taka wysoka. Ale może kiedyś się na nią pokuszę.
A.. to jeszcze raz CherrymrowkaZ pisze:Mnie też zachwyciła Cherry
Moje serce śpiewa, chyba to jakaś "cha cha"AniaDS pisze:[
Tabi, jak posadzisz taką różę w zacisznym miejscu, osłoniętym od przeciągów to powinna bez problemów przezimować.
Na zimę kopczyk i trochę igliwia, gdy będą zapowiadać większe mrozy. Dla chcącego...![]()
A wydawałoby się że biały powinien pasować do każdego koloruKasiu, szykuję zmiany, bo doszłam do wniosku, że białe byliny nie pasują mi do pomarańczowych i żółtych róż. Zbyt rzucają się w takim układzie w oczy i przerywają ciepłą tonację. Zamierzam je przesadzić do różowych róż a w ich miejsce dosadzić trochę niebieskości.