A ripsalisy mi jeszcze nie kwitły, ten liściasty to nie to samo co epiphylum choć podobnie wygląda
Zieloni współmieszkańcy Ani
-
Reposit-09
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witajcie kochani po bardzo dłuuuuuuugiej przerwie, strasznie się za Wami stęskniłam
A zaległości to mam takie że aż strach, ale po mału je nadrabiam i chociaż rzadko zostawiam ślad po swojej bytności to wierzcie mi śledzę Wasze porażki i sukcesy pilnie, podziwiam Waszych zielonych przyjaciół i śmieję się do rozpuku czytając forum.
Naprawdę nasze forum to najlepszy sposób na odreagowanie całego ciężkiego dnia.
Strasznie się u mnie pozmieniało od mojej ostatniej bytności na forum, dużo roślinek przybyło, niektóre odeszły do lepszego świata, ale po mału, nie wszystko na raz...
Pytanie do Przema - co ja mam? Kupiłam taką palemkę w castoramie i nie mogę namierzyć co zacz:

Aniu Cz. bardzo dziękuję za przesyłeczkę, doszła na drugi dzień w idealnym stanie
Pozdrawiam wszystkich cieplutko
Strasznie się u mnie pozmieniało od mojej ostatniej bytności na forum, dużo roślinek przybyło, niektóre odeszły do lepszego świata, ale po mału, nie wszystko na raz...
Pytanie do Przema - co ja mam? Kupiłam taką palemkę w castoramie i nie mogę namierzyć co zacz:

Aniu Cz. bardzo dziękuję za przesyłeczkę, doszła na drugi dzień w idealnym stanie
Pozdrawiam wszystkich cieplutko