Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 4

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 4

Post »

heliofitka pisze:... Też bym pojechała, gdzie niebo błękitne, trawka zielona, a morze cieplutkie, jak zupa...no i żeby było jeszcze co zwiedzać, bo nie lubię stagnacji :lol:
No proszę, jednak marzenia spełniają się :heja ...nawet z nawiązką, bo o Tobie, to nie śmiałam nawet marzyć :;230 ;:138
Aguś wyglądasz fantastycznie, więc nie rozumiem, co ty robisz w wiadomym wątku ;:154 ;:24
...i te okoliczności przyrody ;:97
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
Awatar użytkownika
Jagodka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 22:03
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

:wit , jak miło Cię poznać Aguś , chociaż wirtualnie ;:196 . Piękne widoki , niezaprzeczalnie i ...piękna Kobieta ... ;:224 .

A te żółte kwiatuszki za Tobą , to jaką mają nazwę , wiesz ?
MaGorzatka
Konto usunięte na prośbę.
Od: 20 sty 2011, o 17:43
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

O, prawdziwa Agunia :)
Awatar użytkownika
AgaNet
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 sie 2010, o 11:00

Post »

Agus, szalenie miło cię zobaczyć ;:138 i poznać wirtualnie :D
Widoki bajeczne .... ehhhh... kiedy ten urlop ;:224
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Piękne widoki :D Cieszę się, że mogłam Cię zobaczyć :D
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
hala67
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2011, o 22:12

Post »

Aguś, miło Cię zobaczyć :D
Pozdrawiam Hala
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

dziewczęta, dziękuję za miłe słowa ;:196 te wakacje pozostaną w moim sercu na długo zwłaszcza, że wymagały dużego poświęcenia od M. - lotu samolotem :)
cieszę się, że mogłam Wam się pokazać (też chciałabym zobaczyć Wasze twarze, a znam tylko kilka!) i dostarczyć tych kilka promieni słońca i cudownej przestrzeni oceanu... myślę, że człowiek który może mieć na stałe słońce, piękne okoliczności przyrody i przyjemną dla ciała temperaturę jest szczęśliwszy...
niestety nie znam nazwy żółtych kwiatuszków, ale to była bardzo przyjemna roślina okrywowa z mnóstwem uroczych kwiatków :)
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Aga ale miałaś cudne wakacje ;:138 ;:138
fajnie Cię zobaczyć....prawie z bliska ;:196
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sie 2010, o 18:09

Post »

Piekne wspomnienia ;:108 Aż mam chęć na ciepłe kraje :tan
Ślicznie wyglądasz ;:196 A jak zdrówko mi troszke póścił ten bolący bark ,ale biodro dalej boli :cry:
Miłego dnia!!!
marzenia się spełniają! Dana
Awatar użytkownika
Marta_S
500p
500p
Od: 3 wrz 2010, o 12:11

Post »

Jakiż piękny widok :D Nie dziwię się, że masz co wspominać. A Twój ogród? Wróciłam do letnich zdjęć, gdyż uwielbiam je najbardziej. Pięknie jest u Ciebie. Wysokie drzewa, śliczne iglaki, pergola, ławeczka? ach?. Ślicznie wypełniony, zielony, kolorowy ;:63
Zapraszam
Ogród Marty_S
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Kobieto,powiedz z czego ty chcesz się odchodzić, z kości na ości? Ja mam 4 kg mniej,ale ograniczyłam słodkie,bo zarłam je bez opamiętania.Gołym okiem nie widać,bo przy mojej tuszy musiałoby co najmnie 10 kg zlecieć,żeby było zauważone.
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 gru 2009, o 00:34

Post »

Aguś piękne, słoneczne fotki :wit Miło Cię znów zobaczyć ;:196
I tak wiedziona Twoją prośbą udałam się do katalogów ze zdjęciami :wink: I po co mi to było ;:14
Teraz to i ja chcę nad ciepłe morze :;230 Zaczynam rozgladać się za ofertami :roll: Choć przyznam, że mój M, jak Twój - też z tych niekoniecznie latających :;230
Marzą mi sie Canary, wjazd na Teide i podziwianie Los Gigantes z wycieczkowego statku ;:224
Powiem szczerze, że dosyć często raczę się telewizyjnymi kanałami tematycznymi, takie wycieczki przed telewizornią :;230
Zachwycił mnie ostatnio cykl filmów o przyrodzie Yellowstone, rewelacja polecam w TVNMeteo :uszy
x-ag-a
---

Post »

Joluś, wcale mnie to nie dziwi, że marzy Ci się wyjazd w ciepłe rejony globu... sama pierwszym samolotem wróciłabym na Kanary :) żałuję, że nie zdążyliśmy wjechać na Teide, ale za mało było czasu na wszystkie atrakcje... jestem zadowolona, że udało nam się objechać całą Teneryfę, bo faktycznie jest bardzo zróżnicowana i warto to zobaczyć. Też lubię wycieczki w telewizorze! Miałam to szczęście zjeździć kawałek Stanów i będąc w Colorado bardzo chciałam dotrzeć do Yellowstone, ale nie wystarczyło czasu... tłumaczę sobie, że nie można mieć od razu wszystkiego i zostawiłam to na następny raz :)
Małgosiu, wierz mi, że mam się z czego odchudzić... gratuluję zgubienia kilogramów! ogranicz jeszcze białe pieczywo i waga dalej będzie spadać... trzymam kciuki :)
Marto, dziękuję za miłe słowa ;:196 ja też najbardziej lubię letnie odsłony naszych ogrodów i tę soczystą zieleń... już bliżej niż dalej! :)
Dana, dziękuję za miłe słowa ;:196 kuruj się kochana!
Keetee, dziękuję za odwiedziny! ;:196
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 gru 2009, o 00:34

Post »

Ale Wielki Kanion widziałaś :wink: To już coś :uszy
W Stanach pociąga mnie wyłacznie przyroda i oczywiscie polowanie na tornada :;230 Ale to marzenie chyba nigdy nie zostanie zrealizowane.
Właśnie najciekawsze jest zwiedzanie wysp, niby niewielki teren, a tak różne krajobrazy. Na Teneryfie zdaje sie podobnie, jak na Majorce, południe inne niż północ.
Patrz, jak góry potrafią zróżnicować nawet takie niewielkie połacie ;:224
Powiem szczerze, że nie jestem zwolennikiem wycieczek fakultatywnych w pakiecie, to już raczej trzeba wypożyczyć autko i z przewodnikiem w garści zwiedzać zakątki, przystanąć tam, gdzie krajobraz nas zauroczy szczególnie :D
x-ag-a
---

Post »

Jolu, myślę że Stany pod względem zróżnicowania krajobrazu i przyrody są gratką absolutnie dla każdego... ja marzę o odwiedzeniu jeszcze wielu miejsc w tej części globu, ale czy to się uda - kwestia przyszłości...
wracając do Teneryfy - na zdjęciu z poprzedniej strony Los Gigantes nawet z oddali robią wrażenie swoim ogromem, a co dopiero podpłynąć do klifów statkiem... ech, marzenie :) no i południe wyspy od jej północnej części różni się diametralnie... warto to zobaczyć!
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”