Tadku no dobrze, ale możesz w przyszłości pisać do mnie w tej sprawie oo np. jesienią przy naszych wymianach mogę w sumie też wysłać już nowe nasionka z tego roku, gdybyś sam nie zebrał

a u mnie po cebulowych potrzebuję całą masę jakiś roślinek, bo takto w sumie nic by już nie było jak one przekwitną hihi noo i skupiam się własnie na jednorocznych, astry, paszczki, aksamitki, chce jeszcze posiać lobeile bo bardzo mi się podoba yyy i co jeszcze hmm nie pamiętam co na tej liście chciejstw mam napisane - zobaczymy co kupie w ogóle, może podjadę dziś do swojego ogrodniczego i zobaczę czy wkońcu przywieźli nasionka
Józefie uuu to szkoda tych tulipków, a nie dało się ich po wykopaniu jakoś wymoczyć w tych środkach grzybobójczych może dałoby radę jakąś większą część ich uratować...
To ja już wiosny doczekać się nie mogę by podziwiać u Ciebie nowe nabytki tulipanowe
Moi drodzy u mnie zima na całego się zrobiła, a chciałam zrobić zdjęcia moich krokusów i hiacynta któremu śpieszyło się do kwitnienia

i nici z tego. Dziś z serwisu ma przyjść mój lapek, więc mam cichą nadzieję że udało się im uratować moje dane z dysku i w tym zdjątka z zeszłego tygodnia