Lancety rodzinna ostoja ...
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Lancety rodzinna ostoja ...
Lodziu. Już u kogoś wiosną podziwiałam, ale faktycznie pigwa ma piękne kwiaty. Dla nich samych warto to drzewko mieć, nie mówiąc już o pożytku z owoców. Kocisko piękne i trafiło mu się szczęście, że nie jest kotem działkowym, a domowym. 

Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
-
- Od: 24 sty 2011, o 16:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam Lanceto!
Cieszę się,że przypadkowo odkryłaś nasz rodzinny leśny ogród a ja korzystając z okazji spacerowałem po Twojej Rodzinnej Ostoji,która nawiasem mówiąc jest bardzo ciekawa.Łączy nas również słowo rodzina w tytule naszych wątków i nie wątpliwie nasza znajomość wirtualna, będzie się owocnie rozwijała w tym Nowym Roku.
Pozdrowienia Edward
Cieszę się,że przypadkowo odkryłaś nasz rodzinny leśny ogród a ja korzystając z okazji spacerowałem po Twojej Rodzinnej Ostoji,która nawiasem mówiąc jest bardzo ciekawa.Łączy nas również słowo rodzina w tytule naszych wątków i nie wątpliwie nasza znajomość wirtualna, będzie się owocnie rozwijała w tym Nowym Roku.
Pozdrowienia Edward

- damapi
- 500p
- Od: 15 gru 2008, o 09:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Lodziu
ślicznie jest u Ciebie w ogrodzie, po takim spacerku już się bardzo chce do wiosny :P a tu jeszcze tyle trzeba czekać 
Pozdrawiam cieplutko

Pozdrawiam cieplutko
- lanceta
- Od: 13 wrz 2010, o 19:39
Edwardzie ,Danusiu cieszę się z Waszych odwiedzin,liczę na stały miły kontakt .Będę odwiedzać leśny ogród
,jak również ogród w cieniu brzóz 

- damapi
- 500p
- Od: 15 gru 2008, o 09:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Zapraszam serdecznie, poplotkujemy pod brzózkami 

- lanceta

Zdjęcie próbne -"piasek do piaskownicy Maciusia "/
Niestety,ja też nie mogę dodawać zdjęć korzystając z opcji..."Dodawanie zdjęć przez Fotosik ".
Zrobiłam,to teraz w ten sposób,że dodałam zdjęcie na swoje konto w Fotosiku,a następnie pobrałam kod podany pod nim i wkleiłam tutaj......jak widać z dobrym skutkiem,ale jest to czasochłonne.Podobny problem zgłaszał :hutkow-Edward.
Czy ,też macie problemy z Fotosikiem ?
- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
Hutkow miał problem z Imiageshack a nie z fotosikiem 

- lanceta
Mariolu,jak zwykle masz rację,pomyliło mi siętade k pisze:Edziu , jeszcze niedawno miałem to samo. Na Fotosiku nie mogłem zalogować się .Imageshack też nie wstawiał fotek. Jedno udało się wkleić na jakimś nowym programie i przez 10 dni nie mogłem nic wstawić. Taki sam napis pokazywał się. Szukałem w pomocy, Pokazywała się informacją o uszkodzonej wtyczce lub jakim tam programie. I nagle niespodzianka . Wchodzą ze wszystkiego. Nie mam pojęcia co to było. Za ,,cienki'' jestem , by to rozgryżć. Może ktoś bardziej zorientowany pomoże.

- lanceta
- Reni4
- Od: 21 wrz 2009, o 15:01
Witaj...
Pytasz o róże...więc kupiłam je już dość dawno od kwiaciarki na rynku zielonym...mówiła że nazywa się "Sonia."i pod taką nazwą ją mam..ale do tej pory nie udało mi się jej nigdzie więcej kupić ):Pozdrawiam i dziękuje za odwiedziny.:_).

Pytasz o róże...więc kupiłam je już dość dawno od kwiaciarki na rynku zielonym...mówiła że nazywa się "Sonia."i pod taką nazwą ją mam..ale do tej pory nie udało mi się jej nigdzie więcej kupić ):Pozdrawiam i dziękuje za odwiedziny.:_).
-
- Od: 24 sty 2011, o 16:47
Witaj Lanceto!
Fajne fotki ale gdybyś tak pokazała ciut więcej perspektywy tej rodzinnej ostoji.
Pozdrowienia Edward
Fajne fotki ale gdybyś tak pokazała ciut więcej perspektywy tej rodzinnej ostoji.
Pozdrowienia Edward

- lanceta
Reni4-dziękuję !
Edwardzie-sprowokowałeś mnie i muszę sporo nadrobić i uzupełnic,to,czego nie zrobiłam na poczatku.Mam obecnie ograniczony dostęp do komp.-tylko chwilowo.
Dzisiaj byłam z córką i wnukiem na działce........niektóre rośliny mocno pobudzone np. róża posadzona jesienia ma juz liście,inne spokojnie czekaja na wiosnę..
Piwonia drzewiasta,osłonięta włókniną,zbyt mocno sie rozwinęła.WAWRZYNEK WILCZEŁYKO/popr.dzięki-Olu/ - lada moment zakwitnie.
Jeżeli nie bedzie jutro istotnych zmian pogodowych,zrobię foty......
Przed chwila mocno się błyskało i grzmiało - burza w styczniu
,tego "najstarsi górale nie pamiętają" 
Edwardzie-sprowokowałeś mnie i muszę sporo nadrobić i uzupełnic,to,czego nie zrobiłam na poczatku.Mam obecnie ograniczony dostęp do komp.-tylko chwilowo.
Dzisiaj byłam z córką i wnukiem na działce........niektóre rośliny mocno pobudzone np. róża posadzona jesienia ma juz liście,inne spokojnie czekaja na wiosnę..
Piwonia drzewiasta,osłonięta włókniną,zbyt mocno sie rozwinęła.WAWRZYNEK WILCZEŁYKO/popr.dzięki-Olu/ - lada moment zakwitnie.
Jeżeli nie bedzie jutro istotnych zmian pogodowych,zrobię foty......
Przed chwila mocno się błyskało i grzmiało - burza w styczniu

Pamiętają, pamiętają
Parę lat temu mieliśmy taką burzę... a po niej spadek temperatury o kilkanaście stopni... z 18 na 19 stycznia... pamiętam jak dziś

Parę lat temu mieliśmy taką burzę... a po niej spadek temperatury o kilkanaście stopni... z 18 na 19 stycznia... pamiętam jak dziś

- lanceta
Gosiu,bo nie usnę..............a,jeżeli usnę i po przebudzeniu raniutko....biel za oknem i minus 5
a moje roslinki bez dodatkowej pierzynki 

- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Minus pięć to jeszcze spoko, dadzą rade
U mnie tez grzmi i błyska a do tego leje i wieje
No i głowa mnie boli że zaraz będę gryzła