Nasza działeczka , to prawie 8 arów powierzchni .............składającej się z 2-ch części -rekreacyjnej i ogólnoużytkowej: z warzywkami,krzewami jagodowymi,drzewami owocowymi itp.
Może na poczatek ,kilka migawek fotograficznych.potem,będzie chronologicznie.......
Udało sie,poczatek ,mam za soba .........załozyłam obiecany wątek !
Nie udało mi sie załączyc wiecej fot.-jutro uzupełnie.
Dziękuje za miłe słowa i pierwsze wizyty
Jeszcze troche wprowadzenia:
Moja towarzyszka-czworonozna ogrodniczka od 7-u lat.Najszczęśliwsza,gdy idziemy lub jedziemy.Cała działka , to jej terytorium,którego dzielnie strzeże.....
Nareszcie
Pokazuj, pokazuj, jestem bardzo ciekawa jak u was jest.
Masz dużą działkę, dwa razy większą nić moja, ale to oznacza również więcej pracy.
Jednak jak widzę, masz pomagierów, a przynajmniej przy budowie altanki :P
Mariolu,bedę pokazywała,nawet wyjde poza granice naszej działki.....mam nadzieje,ze w przyszłym roku bedziesz mogła zobaczyć całość w realu, juz sie ciesze na spotkanie.Zapraszam wszystkie chętne osoby do naszej ostoi .Nasz Ogród,to niecałe 100 działek Gosiu,wpadaj kiedy tylko bedziesz chciała-jesteś bardzo miłym gosciem.
Witaj Lodziu, nie zauważyłam wczoraj, ani dzisiaj przed południem Twojego wątku. Tytuł podoba mi się. Czworonożna ogrodniczka jak ma na imię. Pierwsze zdjęcia ładne, ale zrozumiałam, że archiwalne.
Pozdrawiam.