Moje storczyki
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
Ło matko
kurcze ale szczęściara z Ciebie, zwłaszcza jeśli chodzi o te sabotki
za taką cenę to u mnie były tylko falenopsisy z obciętymi łodygami kwiatowymi i z korzeniami w złym stanie 

Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
Po raz pierwszy trafiłam na taką obniżkę, w pobliskim Auchan obniżka to przeszło 16 zł za storczyk w fatalnym stanie. Gdy weszłam na stoisko z kwiatami w LM, to nie mogłam uwierzyć, że storczyki w naprawdę niezłej kondycji kosztują tylko tyle, a z wyborem też miałam problemy, bo gdyby nie finanse mogłabym wziąć je wszystkie

ja patrzyłam na te, które były zaraz po prawej stronie od wejścia na takiej 3-stopniowej półce (na dole falenopsisy z poobcinanymi pędami, a im wyżej patrzyłam tym ładniejsze i w lepszej formie. sabotek stał na samej górze,ale juz przekwitał i liście miał jakby zwiędłe-więcej nie było), potem poszłam na lewo
na takie regularne stoisko z kwiatami, ale tam były tylko falenopsisy w stanie znośnym. no i tak wyglądał mój pobyt w LM. wyszłam z fioletowym falenopsisem i miltoniopsisem 

Alicjo, ta trzystopniowa półka to od dnia kobiet (wtedy storczyki były w super kondycji, bo jednego falenopsisa dostałam od moich mężczyzn). Te przecenione to na lewo, wciśnięte pomiędzy inne kwiaty. Zwróciłam na nie uwagę, bo na osłaniającym celofanie miały zamazany kod kreskowy, okazało się, że są przecenione. Pozdrawiam, Dorota :P
- miluck
- Od: 22 lut 2008, o 21:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dorotkosuper , super , super wszystkie kwiaty.
Tak się napatrzyłam ,że już nastawiam mojego M ,żeby mimo nawału prac przed świątecznych i mnie podrzucił dzisiaj do LM , może i u nas coś wypatrzę.
Mam lekką chandrę bo mimo moich starań pierwszy storczyk , który kupiłam marnieje w oczach.
Jeszcze mam bardzo cichą nadzieję, ale może na pocieszenie coś bym sobie kupiła.
Pozdrawiam serdecznie i życzę spokojnych i radosnych Świąt Wielkanocnych.
Jagoda
Tak się napatrzyłam ,że już nastawiam mojego M ,żeby mimo nawału prac przed świątecznych i mnie podrzucił dzisiaj do LM , może i u nas coś wypatrzę.
Mam lekką chandrę bo mimo moich starań pierwszy storczyk , który kupiłam marnieje w oczach.
Jeszcze mam bardzo cichą nadzieję, ale może na pocieszenie coś bym sobie kupiła.
Pozdrawiam serdecznie i życzę spokojnych i radosnych Świąt Wielkanocnych.
Jagoda