Zalążek arielowego ogródka -2 cz.- 2008r.
-
Grzegorz B
-
Reposit-10
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- ariel
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 24 paź 2006, o 22:46
- Kontakt:
Ostatnio zastanawiałem się nad kupowaniem rzeczy kierując się podświadomością, bo odkryłem, że wszystkie ciuchy mam brązowe, a tu masz! Kwiaty fioletowe, coś musi w tym być
Miałem nie kupować, ale... taka okazja
Posadziłem z dala od domu, po remoncie zawsze można przesadzić

Aniu, znalazłem drugą sasankę
Aniu, znalazłem drugą sasankę
-
Grzegorz B
Ariel dzięki za nazwę, nie miałem pojęcia o istnieniu takiego tulipanu
Widzę, że byłeś dzisiaj na zakupach i przytargałeś trochę łupów, to tak jak ja. Wczoraj popatrzyłem jak wszyscy tyle nakupowali, bo taka okazja, więc też nabyłem. Również skusiłem się na echinops, świetnie się on prezentuje, nie umiejszając pozostałym
Widzę, że byłeś dzisiaj na zakupach i przytargałeś trochę łupów, to tak jak ja. Wczoraj popatrzyłem jak wszyscy tyle nakupowali, bo taka okazja, więc też nabyłem. Również skusiłem się na echinops, świetnie się on prezentuje, nie umiejszając pozostałym
- ariel
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 24 paź 2006, o 22:46
- Kontakt:
Pisze, że dorasta do 60 zm. ale widziałem na nieczynnej już szklarni zdziczałe, które były niewiele niższe ode nie, miały po 1,5 m. Miałem sobie przytargać, ale skoro trafiła się okazja
Jutro jadę do innej biedronki, bo w ofercie widziałem jeszcze kilka innych roślin, których dzisiaj nie spotkałem. A o takich tulipanach to i ja do niedawna nie słyszałem 
-
Reposit-10
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.