I ta działeczka, taka wypielęgnowana.Bajera.Pozdrawiam
Mój skrawek ziemi - Gabriela - /cz. 1.r 2008/
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zgadzam się z poprzedniczkami. Wygląda prześlicznie - wiosenne porządki już chyba skończone i teraz wszystko czeka tylko na słoneczko i ciepłą pogodę.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Gabi a skąd Ty wzięłaś tak już rozwiniętą hostę ? Moje na razie mają dopiero czubki na liście pod powierzchnią ziemi. Reszta jest super - a tulipanki boskie.
:P
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Gabriela
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 gru 2007, o 17:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Grażynko, kupiłam ją miesiąc temu, wsadziłam do doniczki i trzymam ją w namiocie foliowym.kogra pisze:Gabi a skąd Ty wzięłaś tak już rozwiniętą hostę ? Moje na razie mają dopiero czubki na liście pod powierzchnią ziemi. Reszta jest super - a tulipanki boskie.:P
Tam jest cieplutko i tak rośnie sobie. Resztę co mam to ani myśli wyleźć z ziemi.
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Gabrysiu ....widzę, że w ogródku super posprzątane, pozamiatane, wygrabione a w domu po urodzinach z pewnością też, tak więc możesz się w pełni cieszyć zasłużoną wiosną. Piękne masz te miniaturki żonkili no i cieszynianka i w ogóle wszystko jest super. Oby tylko nie przymroziło choć nie byłoby to dziwne bo "w marcu jak w garcu" a i w kwietniu może się jeszcze zdarzyć.
Życzę słonka i zdrówka pa..
A na początku kwietnia maja mieć nowe bylinki w Wielopolu. Mojemu na razie nie wspominam ale tak przy okazji, po drodze całkiem przypadkiem tam wstapię.

Życzę słonka i zdrówka pa..
A na początku kwietnia maja mieć nowe bylinki w Wielopolu. Mojemu na razie nie wspominam ale tak przy okazji, po drodze całkiem przypadkiem tam wstapię.