, więc może to być limonkowo-biała rabata.A żółtą nn mogę potem przesadzić gdyby bardzo nie pasowała ( na razie zbiera siły po lipcowym przesadzeniu ).
  , więc może to być limonkowo-biała rabata.A żółtą nn mogę potem przesadzić gdyby bardzo nie pasowała ( na razie zbiera siły po lipcowym przesadzeniu ).Byłaby jasna i romantyczna.....ale limonkowa jeżówka
 , zaraz biegnę zobaczyć u Ciebie

, więc może to być limonkowo-biała rabata.A żółtą nn mogę potem przesadzić gdyby bardzo nie pasowała ( na razie zbiera siły po lipcowym przesadzeniu ).
  , więc może to być limonkowo-biała rabata.A żółtą nn mogę potem przesadzić gdyby bardzo nie pasowała ( na razie zbiera siły po lipcowym przesadzeniu ). , zaraz biegnę zobaczyć u Ciebie

niemniej u mnie od jesieni będzie rósł w towarzystwie Grahama i Jubile Celebration, wokół miłorzęba na pniu. W tej chwili rosnie obok JC i to zestawienie mnie nie razi. Pod nogi dostaną niższe rabatówki w podobnych kolorach.
 niemniej u mnie od jesieni będzie rósł w towarzystwie Grahama i Jubile Celebration, wokół miłorzęba na pniu. W tej chwili rosnie obok JC i to zestawienie mnie nie razi. Pod nogi dostaną niższe rabatówki w podobnych kolorach.
 Nie będę więcej praktykować przesadzania w pełni kwitnienia
 Nie będę więcej praktykować przesadzania w pełni kwitnienia  
  A czasami teoretycznie nie powinny do siebie pasować a wychodzi coś ładnego
  A czasami teoretycznie nie powinny do siebie pasować a wychodzi coś ładnego 

a prawdę mówiąc jeszcze nigdy i u nikogo nie widziałam brzydkich zestawień
 a prawdę mówiąc jeszcze nigdy i u nikogo nie widziałam brzydkich zestawień  Ładne na rabatkach są zarówno podobne barwy, jak i kontrastowe. Wydaje mi się, że zależnie od nastroju, nasze oczy szukają odpowiednich barw
 Ładne na rabatkach są zarówno podobne barwy, jak i kontrastowe. Wydaje mi się, że zależnie od nastroju, nasze oczy szukają odpowiednich barw 

. Nie znaczy, to, że miszmasz kolorystyczny mi się nie podoba - owszem, czasami nawet takie kolorystyczne mieszanki są ciekawe, jeśli zestawione ładnie z bylinkami
 . Nie znaczy, to, że miszmasz kolorystyczny mi się nie podoba - owszem, czasami nawet takie kolorystyczne mieszanki są ciekawe, jeśli zestawione ładnie z bylinkami 

I zestawienia barw często w zaskakujących kolorach wyglądają świetnie
 I zestawienia barw często w zaskakujących kolorach wyglądają świetnie  

Nie chciałam w ogóle czerwonych róż a tu zastałam takowe
 Nie chciałam w ogóle czerwonych róż a tu zastałam takowe  

Trzymajcie kciuki aby jeszcze jakiś czas nie było mrozów
 Trzymajcie kciuki aby jeszcze jakiś czas nie było mrozów   
  , wracam na stare śmieci
 , wracam na stare śmieci   Zapraszam do mojego "starego " ogrodu
 Zapraszam do mojego "starego " ogrodu   

, wydawała mi się podobna
 , wydawała mi się podobna   

Porzucasz ten pięny, stary ogród?