Mój sadzony wiosną tego roku (siewka) wypuścił pączek, z czego bardzo się cieszę, bo nie spodziewałem się, że zakwitnie w tym roku

I zobaczyłam tylko te piękne kolory i już wiem, ze muszę przeczytać od początku "ze zrozumieniem".
  I zobaczyłam tylko te piękne kolory i już wiem, ze muszę przeczytać od początku "ze zrozumieniem".

. Teraz tylko powspominać i planować co na przyszły rok.
 . Teraz tylko powspominać i planować co na przyszły rok.   . A planów mam zawsze mnóstwo, jedne zrealizuję..inne nie. Co sobie jednak pomarzę i naplanuję to moje...
 . A planów mam zawsze mnóstwo, jedne zrealizuję..inne nie. Co sobie jednak pomarzę i naplanuję to moje...  a i zima szybciej przeleci.
  a i zima szybciej przeleci.   
  . Także mam jeszcze takie co nie kwitły i nawet nie wiem jakiego będą koloru.
 . Także mam jeszcze takie co nie kwitły i nawet nie wiem jakiego będą koloru.  

Dziś u mnie bialutko i mglisto
 Dziś u mnie bialutko i mglisto 

Cieszę się bardzo że ciemierniki podobają się...ciekawe czy jeszcze kwitną
 Cieszę się bardzo że ciemierniki podobają się...ciekawe czy jeszcze kwitną   . Za zimno i na działeczkę nie chce się jechać. Poza tym wszyscy w grudniki już zaopatrzeni, a ja w tyle byłam.
 . Za zimno i na działeczkę nie chce się jechać. Poza tym wszyscy w grudniki już zaopatrzeni, a ja w tyle byłam.   . Czas ten więc przeznaczyłam na bieganie po...Biedronkach. W sumie obleciałam trzy.. cieszę się bo właśnie pod moim nosem budują następną Biedronkę.
. Czas ten więc przeznaczyłam na bieganie po...Biedronkach. W sumie obleciałam trzy.. cieszę się bo właśnie pod moim nosem budują następną Biedronkę.   A że ja w tym roku umyśliłam sobie białego grudnika więc nie było łatwo. Ale udało się
  A że ja w tym roku umyśliłam sobie białego grudnika więc nie było łatwo. Ale udało się   .
.  . Ludu podobno zatrzęsienie ale i ja bym się zmieściła. Może jakiego autografa bym dostała w mediach była lub coś..
 . Ludu podobno zatrzęsienie ale i ja bym się zmieściła. Może jakiego autografa bym dostała w mediach była lub coś..  . Przecież ty tam biegasz na pewno codziennie.
 . Przecież ty tam biegasz na pewno codziennie.   

Gdybym wiedziała, to bym dala znać, choć dowiedziałam się chyba dwa dni wcześniej od córki.
 Gdybym wiedziała, to bym dala znać, choć dowiedziałam się chyba dwa dni wcześniej od córki.