dużo pracy zrobiliście, aż przyjemnie poczytac. Co zamówiłaś ? zdradz nam troszkę
 dużo pracy zrobiliście, aż przyjemnie poczytac. Co zamówiłaś ? zdradz nam troszkę  

Danusiu, zdradź przepis. Może być na pwZaraz idę do kuchni, muszę upiec coś słodkiego i absolutnie nietuczącego. Najlepiej żeby miało ujemne kalorie.
 Jakoś nie potrafię nic wymyśleć z ujemnymi kaloriami, wręcz przeciwnie
  Jakoś nie potrafię nic wymyśleć z ujemnymi kaloriami, wręcz przeciwnie   ,
 , 
 Jeden, za to duży. Zgrabiłam jak i Ty ze ścieżek i trawnika, reszta do wiosny zostanie. Po ilości worków widać ile kto ma trawnika
  Jeden, za to duży. Zgrabiłam jak i Ty ze ścieżek i trawnika, reszta do wiosny zostanie. Po ilości worków widać ile kto ma trawnika  

Danusiu, bardzo zainteresowała mnie ta Twoja zazdrostka. Robisz ją z pamięci, czy masz jakiś wzór
 Danusiu, bardzo zainteresowała mnie ta Twoja zazdrostka. Robisz ją z pamięci, czy masz jakiś wzór 

Kibicuję szydełkowaniu, koniecznie zrób fotkę!!!
 Kibicuję szydełkowaniu, koniecznie zrób fotkę!!!

Mam wzór różyczki, ale rozmieszczenie i rozliczenie kwadracików siatki robie sama. Dzisiaj skończę jedną część.Alutka102 pisze:Danusiu, bardzo zainteresowała mnie ta Twoja zazdrostka. Robisz ją z pamięci, czy masz jakiś wzór