Mój ogródek - chatte - 3cz. 2008r

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Mariola54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 wrz 2006, o 00:33
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Izo widziałam tym bardziej podziwiam.
Będzie piękną wizytówką Twojego ogrodu.
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52

Post »

Jeszcze raz dziękuję za dobre słowo :D Też mam nadzieję, ze będzie ładne :D
Awatar użytkownika
Fleur 78
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 17 lip 2007, o 23:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Izuniu, mam nadzieję, że już wyzdrowiałaś bo oczko czeka, chwasty rosną a słoneczko się niecierpliwi... No i o zdjęcia proszę... ;:180 ;:180 ;:180 ;:196
Awatar użytkownika
Raczek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2007, o 21:26

Post »

Iza zdrowiej jak najszybciej,bo ogród czeka.
A my czekamy na zdjęcia wiosennych kwiatów i naprawionego oczka.
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
x_B-a
---
Od: 14 lip 2006, o 21:52
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ta fatalna pogoda to chyba po to, żeby Izunia wydobrzała i za wcześnie nie wychodziła na dwór.
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Alu, słoneczka u mnie dziś nie ma :( Zdjęcia zrobię, jak tylko znajdą się odpowiednie obiekty ;)

Aniu, zdjęcie naprawionego oczka już zamieściłam. Może jeszcze trochę poprawię, jak już będę "na chodzie" :D Też już bym chciała robic zdjęcia...

Beatko, myslisz, ze przyroda specjalnie dla mnie takie niespodzianki robi? :lol: To ja bym chciała, zeby teraz zrobiło się 20 stopni w cieniu! To by mi najbardziej pomogło ;)
I tak jutro idę do szklarenki i nawet burza mnie nie powstrzyma! :D

Dla wszystkich, którzy spragnieni są zdjęć - w zastępstwie kwiatków - tymczasem Pysia, strażniczka mojego ogródka :D
Obrazek
x_B-a
---
Od: 14 lip 2006, o 21:52

Post »

Izuniu z tej twojej Pysi to prawdziwa piękność. Dobrze, że mój Siwy jej nie widzi, bo by się z pewnością zakochał. Co do tej pogody to próbuję się pocieszać, bo tam w górze chyba jakaś rura pękła, a mnie z tego wszystkiego Obrazek pęka łeb.
Awatar użytkownika
Beata T
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 sie 2007, o 18:40

Post »

Izo jaka urocza piękność no niech pilnuje ogrodu przed nieproszonymi szkodnikami , czy jeszcze nic u Ciebie z ziemi nie wychodzi no u mnie już coś widać tylko mi listki ktoś podgryza :?
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14

Post »

Izuniu masz super strażnika ogrodu .
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Fleur 78
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

A jednak się coś... a właściwie ktoś! znalazł do sfotografowania! ;:33 O ile sobie dobrze przypominam ;:198 masz jeszcze sporo takich "ktosiów" na pochmurne dni! ;:63 ;:63 ;:63 Przekaż Pysi, ze Cioci Ali jest bardzo miło ją poznać, że jest zauroczona jej urodą i że ją drapie za lewym uszkiem. ;:79 (I że ma uściski od Bobika! :D )

A jak zdrówko, Izuniu?
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
inag1
500p
500p
Od: 1 lis 2007, o 14:42

Post »

Izuniu strażniczka przecudna. Też bym chciała taką mieć ,ale mój pies jest odmiennego zdania. :lol:
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Beatko (Bea), dziekuje za uznanie dla Pysi :D Z tej rury to i u mnie trochę pryska, ale na szczęście nie za mocno :D Wszak jutro wielki dzień: bedę siac! ;:87

Beatko, Pysia wygania wszystkie pozostałe koty z ogrodu i poluje na nornice, ale tych jest za dużo, no i nie zawsze chcą wyłazić z ziemi :twisted:
Mąż mi doniósł, ze wreszcie zakwitły moje żółte krokusy, ale sama zobaczę je dopiero jutro, bo z okna ich nie widac. Też mi coś podjada listki, ale nie wiem, czy to ślimaki, turkuc czy jeszcze inne paskudztwo!

Dorotko, Pysia prawdopodobnie jest tego samego zdania :lol: A najbardziej lubi ze mną siać i sadzić. jak kopie dołek, albo grabię ziemię, to ona natychmiast kładzie się w tym miejscu
i domaga się, zeby ją głaskać :D

Alutka, masz rację, mam kogo fotografować :D Pysi przekażę głaskanko (za drapaniem nie przepada), obawiam się też, że usciskami Bobika mogłaby również nie być zachwycona :;230
Ale samego Bobiczka na pewno by zaakceptowała :D Pysia ma królewskie maniery, ale jest kochana!
Zdrówko chyba się poprawia, dziękuję!

Skoro Pysia zaskarbiła sobie Wasze względy, to pokażę jeszcze jedno jej zdjęcie, trochę lepszej jakości. Rudzielec natomiast - to Elfik.

Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Fleur 78
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

O.K., Izeczko- Koteczko! Zrozumiałam. Przesyłam więc dla kociaczków mizianka- głaskanka! Nie pomyślałam, że drapanko jest takie "psie!" :;230 Pysia ma piękne umaszczenie! Jeszcze nie widziałam takiego kotka, mimo, że w okolicach jest ich sporo. Elfik ma natomiast kolorek, wydaje mi się, bardzo modny! Wśród moich bliskich znajomych, aż 3 osoby sprawiły sobie w ostatnim czasie rudzielca! Nie wiem, Izuniu, czy pamiętasz, że jednego z nich pokazywałam kiedyś na zdjęciach, prezentując fragment ogrodu koleżanki... Przy tym to imię, "Elfik", które przypomina mi jedną z moich nowych róż (Alcazar, czyli Elfe). Ale widzę, "Mamo Izo", że jednego że swoich podopiecznych zignorowałaś... ;:145 Obok Pysi widać wyraźnie białą dupcię z czarnym ogonkiem... Kim jest ten piękny nieznajomy :?: :?: :?:
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Alutka, to zrozumiałe, ze mając pieska preferujesz drapanko ;) a Pysia jest jak widać damą, arystokratka niemal :lol:
Niestety, tego malca z białą pupą juz nie ma od dawna. Padł ofiarą jakiegoś wirusowego zakażenia jelit, które panowało swego czasu w okolicy i usmierciło wszystkie młode koty :(
Rudzielca z Twojego ogrodu pamiętam, a jakże! :D
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Inko, bardzo Cie przepraszam, jakoś przeoczyłam Twój post. Pewnie pojawił się, jak pisałam swój.
Ja też mam psa, tzn. suczkę. Wszystko zalezy od wychowania. Najlepiej, jak zwierzaki wychowują sie od małego razem, wtedy w zasadzie nie ma żadnych problemów. Gorzej, jak pies jest juz dorosły, a do tego jest jedynym zwierzakiem. Mógłby być bardzo zazdrosny, a to z kolei byłoby groźne dla kotka. Na szczęście ja takiego problemu nie miałam. Koty były pierwsze
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”