Było wspaniale, ale czas wrócić do rzeczywistości. Ho ho ho, widzę, że miałam sporo gości

Jak nakazuje kindersztuba, odpowiadam na pytania.
Jeżeli chodzi o krotona, to zapowiada się, że wciornastki wyprowadziły się, bo nie dość, że ostatnio żadnego nie widziałam, to jeszcze roślinka pozwoliła sobie na wypuszczenie nowych liści

Aichryson ma nową fryzurę. Okazało się, że jedna łodyga daje oznaki życia, więc chyba nie będę musiała żebrać na forum o szczepkę.
Niemniej jest bardzo zła na siebie, że przez własną głupotę, zmarnowałam taką dorodną i kwitnącą roślinę

Na hibiskusie zakwitnie już czwarty kwiatek i to nie koniec, bo w kolejce czeka kolejnych 5 pączków

Widzę, że grudniki przypadły Wam do gustu, więc pewnie już zaopatrzyłyście się w jakiś ciekawy kolorek.
Tak naprawdę, to wszystkie są zachwycające i co najważniejsze, wnoszą do domu mnóstwo radosnego koloru.

Czekam jeszcze na kwitnienie białych. Jeden będzie muśnięty delikatnym różem...

...Co

Całe szczęście, że robiłam zdjęcia, bo pewnie przeoczyłabym ją

Wychodzi, że na drugim nic nie ma. On ma być dziewiczo-biały, czyli bez ingerencji innych kolorów.

A teraz moje drogie przyznać się, która urzekła mi kwiatki

Przecież podzielę się z Wami...wszystkim grudnikom zawiązałam już kolorowe wstążeczki, żeby wiosną wiedzieć, który ma jaki kolorek

Eh...nieładnie, nieładnie...