. Ciemierniki należą do moich ulubionych. Te białe akurat kwitną o tej porze kiedy mnie mało na działce i mało je widzę i mogę podziwiać. Ale mam też takie co kwitną wiosną. Niemniej z jednych i drugich bardzo się cieszę.
 . Ciemierniki należą do moich ulubionych. Te białe akurat kwitną o tej porze kiedy mnie mało na działce i mało je widzę i mogę podziwiać. Ale mam też takie co kwitną wiosną. Niemniej z jednych i drugich bardzo się cieszę.   . Ciekawe jakie ty kupiłaś.
 . Ciekawe jakie ty kupiłaś.   
 Jagódko...mniej czasu na pracę domową, ale więcej na podglądanie innych. A ze mnie odgapiara że ho, ho...zaraz się o tym przekonasz.

mniodkowa...Jagoda dobrze prawi, tylko jak zobaczy odgapiony
 . Eee...chyba mi   ;:64  nie spierze.
 . Eee...chyba mi   ;:64  nie spierze.   
 Sylwio ..witaj.
 . Idź za moim przykładem..czyli dwa w jednym..
 . Idź za moim przykładem..czyli dwa w jednym..  . A tak na poważnie. Byłam wczoraj na działce..cieplutko było. Dziś już pewnie bym nie pojechała i kawki na działce nie wypiła. Dziś już za zimno.
 . A tak na poważnie. Byłam wczoraj na działce..cieplutko było. Dziś już pewnie bym nie pojechała i kawki na działce nie wypiła. Dziś już za zimno.   Elu- elcia1974...witaj.
 . Bardzo się cieszę że zajrzałaś.
 . Bardzo się cieszę że zajrzałaś.   . Myślę że połączony wątek będzie się równie podobał .
 . Myślę że połączony wątek będzie się równie podobał .   
 Elu-mamusia 45...bardzo, bardzo się cieszę , następna znajoma dusza.
 . Mam nadzieję że będziesz zaglądać częściej.
 . Mam nadzieję że będziesz zaglądać częściej.   
 A oto mój stroik...nie dorówna Jagódkowemu ale to mój pierwszy. Własnoręcznie wykonany....

.
 .
 chyba powinnam iść do ciebie na korepetycje.
  chyba powinnam iść do ciebie na korepetycje.  

. Tylko coś mi się wydaje że będzie cud jak uda mi się ją przezimować.
 . Tylko coś mi się wydaje że będzie cud jak uda mi się ją przezimować.