Wiosna na działce - ewkapaw
- ewkapaw
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 10 sty 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
WITAJ   IWONO   miło  mi  , że  wstąpiłaś   do   mojego    jeszcze   niezbyt   ładnie   urządzonego   ogrodu  .
Zenku pozdrawiam Ciebie i  oczywiście   mój   ukochany   Lublin   i  jego   okolice
   i  oczywiście   mój   ukochany   Lublin   i  jego   okolice    .  Jak   byłam  w  wieku  szkolnym    spędzałam   tam   ,  wszystkie   wakacje  .  Został  wielki  sentyment  do  tych   okolic  .  Niestety   teraz  choć   mam   zaproszenie  " otwarte "  do  odwiedzin  ,  to  inne   obowiązki  na  wyjazd   w  tamtą   stronę  nie   pozwalają   .
  .  Jak   byłam  w  wieku  szkolnym    spędzałam   tam   ,  wszystkie   wakacje  .  Został  wielki  sentyment  do  tych   okolic  .  Niestety   teraz  choć   mam   zaproszenie  " otwarte "  do  odwiedzin  ,  to  inne   obowiązki  na  wyjazd   w  tamtą   stronę  nie   pozwalają   . 

Zenku pozdrawiam Ciebie
 i  oczywiście   mój   ukochany   Lublin   i  jego   okolice
   i  oczywiście   mój   ukochany   Lublin   i  jego   okolice    .  Jak   byłam  w  wieku  szkolnym    spędzałam   tam   ,  wszystkie   wakacje  .  Został  wielki  sentyment  do  tych   okolic  .  Niestety   teraz  choć   mam   zaproszenie  " otwarte "  do  odwiedzin  ,  to  inne   obowiązki  na  wyjazd   w  tamtą   stronę  nie   pozwalają   .
  .  Jak   byłam  w  wieku  szkolnym    spędzałam   tam   ,  wszystkie   wakacje  .  Został  wielki  sentyment  do  tych   okolic  .  Niestety   teraz  choć   mam   zaproszenie  " otwarte "  do  odwiedzin  ,  to  inne   obowiązki  na  wyjazd   w  tamtą   stronę  nie   pozwalają   . 
Pozdrawiam   EWA
Spis linków

Spis linków
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
Witaj Ewuniu. dziękuję Ci za odwiedziny na moim jeszcze nie wymyslonym ogrodzie. Ciągle śledze forum i podpatruje u innych aby jak najlepiej wykorzystać pomysły i cos zrobic  u siebie. Ale jakos nie wychodzi mi to bo do kiedy nie wybudujemy domku to nie moge za wiele działac. Ale mło mi bardzo że mnie odwiedzilas i mam nadzieje ,że będziemy w kontakcie. Poza tym u Ciebie piekna wiosna, cieszę się , że zobaczyłam  Twój ogród.pozdrawiam 

- ewkapaw
WITAJCIE !!!
Wiosna pomału zagląda na masze ogródki . Myślę , że zima którą zapowiadają w najbliższych dniach nie przestraszy ukochanej wiosenki , a ona zagości już na dobre . 

Oto kilka nowych zdjęć wiosennych .
HIACYNTY

CARSKIE KORONY

TULIPANKI

ŻONKIL miniaturka

nie znam nazwy tego kwiatka ? może mi pomożecie .

Wiosna pomału zagląda na masze ogródki . Myślę , że zima którą zapowiadają w najbliższych dniach nie przestraszy ukochanej wiosenki , a ona zagości już na dobre .

Oto kilka nowych zdjęć wiosennych .
HIACYNTY

CARSKIE KORONY

TULIPANKI

ŻONKIL miniaturka

nie znam nazwy tego kwiatka ? może mi pomożecie .

Pozdrawiam   EWA
Spis linków

Spis linków
- ewkapaw
Witajcie!!!
Chyba wiosna dzisiaj zawitała do nas i mogłaby się zagościć na dobre . Czy tak będzie ?
Moje wiosenne roślinki .
FIOŁKI 

CARSKIE KORONY

ŻONKILE

Chyba wiosna dzisiaj zawitała do nas i mogłaby się zagościć na dobre . Czy tak będzie ?
Moje wiosenne roślinki .
FIOŁKI

CARSKIE KORONY

ŻONKILE

Pozdrawiam   EWA
Spis linków

Spis linków
- ewkapaw
ANULKO!
Moja działka jest na terenie ogrodow rodzinnych przy ul. Derdowskiego. Mam ją dopiero drugą wiosnę i całe mnóstwo pracy , żeby jakoś urządzić .

Moja działka jest na terenie ogrodow rodzinnych przy ul. Derdowskiego. Mam ją dopiero drugą wiosnę i całe mnóstwo pracy , żeby jakoś urządzić .

Pozdrawiam   EWA
Spis linków

Spis linków