Wszystkie zdjęcia cudne, ale szczególnie podobają mi się te z astrami

W sezonie robię to co trzeci dzień.
 W sezonie robię to co trzeci dzień.

. Cieszę się że się podoba...choć już coraz smutniej na działeczce. Dobrze że choć pogoda ładna i w słonku troszkę weselej. Wystraszona pierwszymi przymrozkami pookrywałam roślinki, teraz obawiam się że pewnie za wcześnie. Znów powróciła piękna jesienna pogoda a moje roślinki już pod kołderką.
 . Cieszę się że się podoba...choć już coraz smutniej na działeczce. Dobrze że choć pogoda ładna i w słonku troszkę weselej. Wystraszona pierwszymi przymrozkami pookrywałam roślinki, teraz obawiam się że pewnie za wcześnie. Znów powróciła piękna jesienna pogoda a moje roślinki już pod kołderką.   
  Co do tych mchów leśnych...u mnie latem były czasem codziennie podlewane. Wodę mamy z jeziora za darmo więc nie żałowałam. Poza tym bardzo lubię podlewać.
 Co do tych mchów leśnych...u mnie latem były czasem codziennie podlewane. Wodę mamy z jeziora za darmo więc nie żałowałam. Poza tym bardzo lubię podlewać.   . Znalazłam takie zdjęcie moich mchów. Tu jeszcze wyglądają w miarę ładnie..niedawno posadzone. Później mimo podlewania traciły ten piękny zielony kolor. Mimo to są...ciekawe czy przezimują i jakie będą w przyszłym roku. Może czasem się zaaklimatyzują.
 . Znalazłam takie zdjęcie moich mchów. Tu jeszcze wyglądają w miarę ładnie..niedawno posadzone. Później mimo podlewania traciły ten piękny zielony kolor. Mimo to są...ciekawe czy przezimują i jakie będą w przyszłym roku. Może czasem się zaaklimatyzują. 

zbierają podgrzybki....bo one często w takiej pierzynce bywają....
  zbierają podgrzybki....bo one często w takiej pierzynce bywają.... Jak miło spotkać tu na forum bratnią dusze
 Jak miło spotkać tu na forum bratnią dusze   U ciebie na działeczce jak zawsze wszystko dopracowane , wypielęgnowane - super , bardzo mi się podoba
 U ciebie na działeczce jak zawsze wszystko dopracowane , wypielęgnowane - super , bardzo mi się podoba
 . Te kępki mchu są ładne ale tylko w lesie. Dziś nawet im się przyjrzałam, marnie wyglądają i do tego sucho. Zakręcili nam wodę w tym roku już na dobre.
 . Te kępki mchu są ładne ale tylko w lesie. Dziś nawet im się przyjrzałam, marnie wyglądają i do tego sucho. Zakręcili nam wodę w tym roku już na dobre.   
  Na działce nie miały by już szans.
  Na działce nie miały by już szans.  Mój M na grzyby to tylko do takich lasów. Z innych ucieka .
 Mój M na grzyby to tylko do takich lasów. Z innych ucieka .   . Idzie na łatwiznę.
 . Idzie na łatwiznę.   
  , jakże się cieszę
 , jakże się cieszę   . Znajdziesz tu takich dusz więcej.
 . Znajdziesz tu takich dusz więcej.   . Cieszę się że ci się u mnie podoba. Wspominałam cię..zaglądaj.
 . Cieszę się że ci się u mnie podoba. Wspominałam cię..zaglądaj.  

, bardzo się cieszę
 , bardzo się cieszę   

i bratnie dusze też znalazłam
 i bratnie dusze też znalazłam  

ja z dwoma wątkami też bym nie dała rady
 ja z dwoma wątkami też bym nie dała rady   no, chyba, że etatowo
 no, chyba, że etatowo