Czekam do wieczora, będę miała więcej czasu na powrzucanie zdjęć
 Czekam do wieczora, będę miała więcej czasu na powrzucanie zdjęć   A co do fiołeczka to nie przejmuj się, moje też mi czasem takie psikusy robią. Osobiście nie bardzo się na nich znam, ale spróbuj podpytać specjalistów, np. Zosi (Sangwinaria). Ona się zna i ma do fiołków rękę
 A co do fiołeczka to nie przejmuj się, moje też mi czasem takie psikusy robią. Osobiście nie bardzo się na nich znam, ale spróbuj podpytać specjalistów, np. Zosi (Sangwinaria). Ona się zna i ma do fiołków rękę   
 Trzynastka, kalyna84 - też go pierwszy raz widziałam, nie wiedziałam nawet, że takie COŚ istnieje, więc po prostu nie mogłam wyjść bez niego

Szkoda tylko, że pączków nie puszcza
  Szkoda tylko, że pączków nie puszcza   

widać, że jej dobrze u Ciebie, więc nim się zorientujesz już będziesz się cieszyć pączkami
 widać, że jej dobrze u Ciebie, więc nim się zorientujesz już będziesz się cieszyć pączkami 

Mam nadzieję, że go nie zrzuci
  Mam nadzieję, że go nie zrzuci  

Myślisz, że niegroźne? Konto pustkami świeci, a ja ciągle alegroo przeglądam, więc tutaj ciężko tą inwazyjność stwierdzić
  Myślisz, że niegroźne? Konto pustkami świeci, a ja ciągle alegroo przeglądam, więc tutaj ciężko tą inwazyjność stwierdzić   I oczywiście zaglądaj jak najczęsciej
 I oczywiście zaglądaj jak najczęsciej  Nowina będzie. Otóż... MÓJ FIOŁEK - NIESPODZIANKA ROZKWITŁ  ;:91
  Nowina będzie. Otóż... MÓJ FIOŁEK - NIESPODZIANKA ROZKWITŁ  ;:91