Moje doniczkowce - Antooosia
- Antooosia
- 1000p

- Od: 8 sty 2008, o 08:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Nezka tak mi się właśnie wydawało,więc go ciachnęłam.A potem przeczytałam o skrzydłokwiacie Dorci...
Ziel-ona jak mój M od dwóch tygodni słyszał o tym kwiatku i z pięcdziesiąt razy "przypadkowo" widział i jego i idealną
wprost doniczkę...to rozumiesz-zrobił to właściwie dla siebie,żeby spokój miec

Ziel-ona jak mój M od dwóch tygodni słyszał o tym kwiatku i z pięcdziesiąt razy "przypadkowo" widział i jego i idealną
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Na skraju lasu jest mały domek...
Antooosiu, nie dla świętego spokoju tylko sam uwierzył we własny pomysł. Ja tam głośno marzyłam o fiołeczkach afykańskich, to nie tylko wie jak one wyglądają ale i gdzie je kupić (czego ja nie umiałam ustalić!) a najważniejsze to jest przekonany iż to on odkrył fiołki!!!Antooosia pisze:Nezka tak mi się właśnie wydawało,więc go ciachnęłam.A potem przeczytałam o skrzydłokwiacie Dorci...![]()
Ziel-ona jak mój M od dwóch tygodni słyszał o tym kwiatku i z pięcdziesiąt razy "przypadkowo" widział i jego i idealnąwprost doniczkę...to rozumiesz-zrobił to właściwie dla siebie,żeby spokój miec
![]()
![]()
Piękny okaz z Twojego skrzydłokwiata a doniczka naprawdę ładnie dobrana. Ciekawe ,czy Twój M ma taki dobry gust,czy pani z kwiaciarni?
Bezpieczniej nie dociekać prawdy
Jeżeli chodzi o kwiaty skrzydłokwiata ,to w pierwszej fazie kwitnienia są śnieżnobiałe a jak zaczynają przekwitać ,to robią się zielonkawe.
- gucia
- Przyjaciel Forum

- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Antoosiu, ale piękny!
Moje dwa razem wzięte, to jeden liść u Twojego!
A z tym przebarwianiem kwiatów, to już myślałam, że przesadziłam z azotem przy nawożeniu.
Moje dwa razem wzięte, to jeden liść u Twojego!
A z tym przebarwianiem kwiatów, to już myślałam, że przesadziłam z azotem przy nawożeniu.
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki