Głębokie sadzenie u mnie też się nie sprawdza...
Ogródek An-ki
- AgaNet
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 sie 2010, o 11:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogródek An-ki
Rozeta - pomysł z donicami faktycznie ciekawy
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu, ja tam też nie lubię sprzątania.
To znaczy lubie jak jest porządek, ale w trakcie sezonu tyle się dzieje,że nie nadążam. Dlatego często zostaje wiele do życzenia, jeśli chodzi o porządek.
To znaczy lubie jak jest porządek, ale w trakcie sezonu tyle się dzieje,że nie nadążam. Dlatego często zostaje wiele do życzenia, jeśli chodzi o porządek.
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Aneczko inspiracja dla Ciebie na dobranoc - http://www.youtube.com/watch?v=f3gxwQOX ... re=related
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Aniu, o kotach to nawet tak nie żartuj, bo jeszcze zejdę na serce
Mieczyki o tej porze? Słodkie, zwłaszcza ten pierwszy. A Evita bardzo sympatycznie wygląda. Rób jej zdjęcia póki jeszcze jest co focić, bo zapowiadają już wkrótce przymrozki
Mieczyki o tej porze? Słodkie, zwłaszcza ten pierwszy. A Evita bardzo sympatycznie wygląda. Rób jej zdjęcia póki jeszcze jest co focić, bo zapowiadają już wkrótce przymrozki
- majka411

- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Aniu, toMaju kochana ja i obraza?
Pozostajemy w zgodzie,że to sadzonka ma najważniejszy wpływ na kwitnienie i rozwój a potem papu i woda i reszta.
Papu u mnie dostają dobre,wody-no może ciut za mało ale sadzonki to rzeczywiście były różne(np.Giardiny) i to się widzi na pierwszy rzut oka jak różnie krzewy się rozwijają.
Witajcie kochane!!!
Aga ja nawet nie pamiętam kiedy mieczyki powsadzałam i jak wyrosły to było to dla mnie zaskoczenie.
Aga szkocka-na szczęście posadzilam przy płocie więc mają się na czy opierać.
Rozeto-wiesz,że to wspaniały pomysł,żeby były mieczyki na tarasie w donicy.Przecież te zielone liście są piękne i naprawdę mogą tworzyć tło dla innych kwitnących doniczkowych.Tak też zrobię.
Margo- a co tam!!Najważniejsze jest samopoczucie a ciągle wyrywanie chwastow,zamiatanie itp.Wszystko z rozsądkiem.To my mamy się czuć dobrze w ogrodzie a nie odwrotnie.(No nie mówimy przecież o wielkim bajzlu
)
Jadziu no po prostu cymes
Kogro-nastrojowo mnie nabuzowałaś!!!!!Dziękuję ,wszystkie filmiki przeleciałam,które tam były.
Majko to pocieszające,że i u Ciebie coś nie kwitnie tak okazale
Już myślalam,że to ja nie mam ręki do kwiatow.
Dzisiaj róże są już w złej kondycji.Przebarwiły się.Wiele pąkow obleciało.Czas je chyba poucinać.
-- 13 10 11 12:16:40 --
Ten pierwszy mieczyk jest rzeczywiście piękny.Ma tyle kolorków i takie ...no romantyczno-cukierkowe.
Na rozwinięcie pączusiow czekam,ale nie wiem czy nie będą zmrożone.To takie delikatne kwiatuszki(2cm a pączek 3mm)
-- 13 10 11 12:18:41 --
Póki jeszcze są do pokazania-duet Fishermen,s i Giardina.

Artemis wczoraj-piękna

Aga ja nawet nie pamiętam kiedy mieczyki powsadzałam i jak wyrosły to było to dla mnie zaskoczenie.
Aga szkocka-na szczęście posadzilam przy płocie więc mają się na czy opierać.
Rozeto-wiesz,że to wspaniały pomysł,żeby były mieczyki na tarasie w donicy.Przecież te zielone liście są piękne i naprawdę mogą tworzyć tło dla innych kwitnących doniczkowych.Tak też zrobię.
Margo- a co tam!!Najważniejsze jest samopoczucie a ciągle wyrywanie chwastow,zamiatanie itp.Wszystko z rozsądkiem.To my mamy się czuć dobrze w ogrodzie a nie odwrotnie.(No nie mówimy przecież o wielkim bajzlu
Kogro-nastrojowo mnie nabuzowałaś!!!!!Dziękuję ,wszystkie filmiki przeleciałam,które tam były.
Majko to pocieszające,że i u Ciebie coś nie kwitnie tak okazale
Dzisiaj róże są już w złej kondycji.Przebarwiły się.Wiele pąkow obleciało.Czas je chyba poucinać.
-- 13 10 11 12:16:40 --
O mateczko-już nie żartuję coby nie mieć Cię na sumieniu.Ale kotki urosły i buszują sobie po działce.Tosia im nie da krzywdy zrobić to pewnik.chatte pisze:Aniu, o kotach to nawet tak nie żartuj, bo jeszcze zejdę na serce![]()
Ten pierwszy mieczyk jest rzeczywiście piękny.Ma tyle kolorków i takie ...no romantyczno-cukierkowe.
Na rozwinięcie pączusiow czekam,ale nie wiem czy nie będą zmrożone.To takie delikatne kwiatuszki(2cm a pączek 3mm)
-- 13 10 11 12:18:41 --
Póki jeszcze są do pokazania-duet Fishermen,s i Giardina.

Artemis wczoraj-piękna

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Aniu, kto by pomyślał, że czerwone z różowym może tak dobrze do siebie pasować 
- AgaNet

- Od: 26 sie 2010, o 11:00
Artemis cudna
- dodad

- Od: 21 cze 2009, o 18:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
O też popełniłam takie połączenia
. Na jednej różowej rabacie jest MW a na drugiej Falstaff 
- majka411

Aniu,
Ty nie masz ręki, a to powyżej to niby kto dogląda.....
Zapewniam Cię u mnie też nie wszystkie rosną. Podawałam kiedyś listę nasadzeń, jak byś porównała to ja też wielu nie pokazuję. Powiem więcej już ich nie ma, a kolejne czekają na wyautowanie.
Zmierzam Aniu do rabatki różanej perfekcyjnej, co by to miało znaczyć. Hihihi...hihihi ciągle mi się śmiać chce
Te dwie powyżej c u d e ń k a.
- _ninetta_
- 1000p

- Od: 19 maja 2010, o 01:19
Aniu, cudne kolorystyczne zestawienie Giardiny z Fishermanem, Artemis - nie mam słów
Chocolate ma bardzo ciekawy kolor a Pomponella u Ciebie to prawdziwe monstrum
. Mam nadzieję, że i moja w końcu się zregeneruje po ubiegłej zimie.
Chocolate ma bardzo ciekawy kolor a Pomponella u Ciebie to prawdziwe monstrum
- Rozeta

- Od: 30 paź 2010, o 20:02
Anuś, jeszcze raz dzięki
.
Masz cudowne róże ...Artemis
...Giardina
...i wszystkie inne też
.
Jak zwykle u Ciebie: bosssko ...
Masz cudowne róże ...Artemis
Jak zwykle u Ciebie: bosssko ...
A propos rozważań u Rozetki-czerwone też piękne.Wando tylko to kolor bardziej burgund do fioloetu(latem) i to ladnie z różem współgra.Soczyście czerwona byłaby nie do zniesienia.wanda7 pisze:Aniu, kto by pomyślał, że czerwone z różowym może tak dobrze do siebie pasować
Rozeto-Moniś-dzięki.Jestem ciekawa z jakim kolorem połączysz GF.
Ninetto-dobrze wiesz u kogo róże są cudniste u mnie wybiórczo.Najokazalej kwitną okrywowe a Orange Triumph to ścisly peleton wraz z Lovely Fairy i Fairy Dance czy żółte nn
Maju i ja mam takie plany ale zawsze nie jest to to, co sobie wymarzyłam.Np.pólnocna rabata różana miała być obsadzona różami do 60cm a wyrosły giganty no i muszę coś z tym zrobić.
No ale ogród to ciągłu ruch i zmiany i nigdy nie będzie skończony.(i na szczęście bo co bym robila?)
Dodad i jest pięknie prawda?Jak zrobilam rabatkę tylko jasny róż to byla mdła,musiałam ją czymś wzmocnić ,na szczęście niebieskie i fioletowe byliny dodaly koloru i uroku.Teraz to próżno szukać u m nie rabatki-wszystko się połączyło
inpłyniie(lub mniej)przechodzi jedno w drugie.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- majka411

Aniu,No ale ogród to ciągłu ruch i zmiany i nigdy nie będzie skończony.(i na szczęście bo co bym robila?)
powtórka zdania, które mówi to co Ty powiedziałaś.Zmierzam Aniu do rabatki różanej perfekcyjnej, co by to miało znaczyć. Hihihi...hihihi ciągle mi się śmiać chce