Ogródek An-ki

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
AgaNet
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 sie 2010, o 11:00
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogródek An-ki

Post »

Rozeta - pomysł z donicami faktycznie ciekawy ;:108
Głębokie sadzenie u mnie też się nie sprawdza...
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aniu, ja tam też nie lubię sprzątania.
To znaczy lubie jak jest porządek, ale w trakcie sezonu tyle się dzieje,że nie nadążam. Dlatego często zostaje wiele do życzenia, jeśli chodzi o porządek.
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

;:196 było milutko Aniu
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Aneczko inspiracja dla Ciebie na dobranoc - http://www.youtube.com/watch?v=f3gxwQOX ... re=related
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52

Post »

Aniu, o kotach to nawet tak nie żartuj, bo jeszcze zejdę na serce :;230
Mieczyki o tej porze? Słodkie, zwłaszcza ten pierwszy. A Evita bardzo sympatycznie wygląda. Rób jej zdjęcia póki jeszcze jest co focić, bo zapowiadają już wkrótce przymrozki :roll:
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

Maju kochana ja i obraza?
Pozostajemy w zgodzie,że to sadzonka ma najważniejszy wpływ na kwitnienie i rozwój a potem papu i woda i reszta.
Papu u mnie dostają dobre,wody-no może ciut za mało ale sadzonki to rzeczywiście były różne(np.Giardiny) i to się widzi na pierwszy rzut oka jak różnie krzewy się rozwijają.
Aniu, to ;:196 . Masz przypadek z Giardią, a ja ma trzy Pastelle i też ba....rdzo dokładnie to widzę. Od giganta do paskudy, ale ta ostatnia coś się próbuje podciągnąć i wypuściła jeden większy badylek. Trzeba je nastraszyć, że się wyautuje to się biorą do rośnięcia. :;230 Słonka w dziń życzę ;:108
Awatar użytkownika
an-ka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sty 2009, o 21:10

Post »

Witajcie kochane!!!

Aga ja nawet nie pamiętam kiedy mieczyki powsadzałam i jak wyrosły to było to dla mnie zaskoczenie.

Aga szkocka-na szczęście posadzilam przy płocie więc mają się na czy opierać.

Rozeto-wiesz,że to wspaniały pomysł,żeby były mieczyki na tarasie w donicy.Przecież te zielone liście są piękne i naprawdę mogą tworzyć tło dla innych kwitnących doniczkowych.Tak też zrobię.

Margo- a co tam!!Najważniejsze jest samopoczucie a ciągle wyrywanie chwastow,zamiatanie itp.Wszystko z rozsądkiem.To my mamy się czuć dobrze w ogrodzie a nie odwrotnie.(No nie mówimy przecież o wielkim bajzlu :D )

;:167 Jadziu no po prostu cymes

Kogro-nastrojowo mnie nabuzowałaś!!!!!Dziękuję ,wszystkie filmiki przeleciałam,które tam były.

Majko to pocieszające,że i u Ciebie coś nie kwitnie tak okazale :lol: Już myślalam,że to ja nie mam ręki do kwiatow.

Dzisiaj róże są już w złej kondycji.Przebarwiły się.Wiele pąkow obleciało.Czas je chyba poucinać.

-- 13 10 11 12:16:40 --
chatte pisze:Aniu, o kotach to nawet tak nie żartuj, bo jeszcze zejdę na serce :;230
Mieczyki o tej porze? Słodkie, zwłaszcza ten pierwszy. A Evita bardzo sympatycznie wygląda. Rób jej zdjęcia póki jeszcze jest co focić, bo zapowiadają już wkrótce przymrozki :roll:
O mateczko-już nie żartuję coby nie mieć Cię na sumieniu.Ale kotki urosły i buszują sobie po działce.Tosia im nie da krzywdy zrobić to pewnik.
Ten pierwszy mieczyk jest rzeczywiście piękny.Ma tyle kolorków i takie ...no romantyczno-cukierkowe. :D
Na rozwinięcie pączusiow czekam,ale nie wiem czy nie będą zmrożone.To takie delikatne kwiatuszki(2cm a pączek 3mm)

-- 13 10 11 12:18:41 --

Póki jeszcze są do pokazania-duet Fishermen,s i Giardina.

Obrazek

Artemis wczoraj-piękna
Obrazek
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Aniu, kto by pomyślał, że czerwone z różowym może tak dobrze do siebie pasować :wink:
Awatar użytkownika
AgaNet
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 sie 2010, o 11:00

Post »

:wit

Artemis cudna ;:233 Bardzo mi się podoba !
Awatar użytkownika
dodad
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2009, o 18:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

O też popełniłam takie połączenia :wink: . Na jednej różowej rabacie jest MW a na drugiej Falstaff :)
Ogród - moje miejsce na ziemi
Zapraszam serdecznie - moje linki
Pozdrawiam, Dorota
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

an-ka pisze: Majko to pocieszające,że i u Ciebie coś nie kwitnie tak okazale :lol: Już myślalam,że to ja nie mam ręki do kwiatow.
Póki jeszcze są do pokazania-duet Fishermen,s i Giardina.

Obrazek

Artemis wczoraj-piękna
Obrazek
Aniu, :D jak cytować to cytować, a można i jeszcze raz popatrzyć :;230
Ty nie masz ręki, a to powyżej to niby kto dogląda..... :;230
Zapewniam Cię u mnie też nie wszystkie rosną. Podawałam kiedyś listę nasadzeń, jak byś porównała to ja też wielu nie pokazuję. Powiem więcej już ich nie ma, a kolejne czekają na wyautowanie. :;230 :;230
Zmierzam Aniu do rabatki różanej perfekcyjnej, co by to miało znaczyć. Hihihi...hihihi ciągle mi się śmiać chce :;230
Te dwie powyżej c u d e ń k a.
Awatar użytkownika
_ninetta_
1000p
1000p
Od: 19 maja 2010, o 01:19

Post »

Aniu, cudne kolorystyczne zestawienie Giardiny z Fishermanem, Artemis - nie mam słów ;:167
Chocolate ma bardzo ciekawy kolor a Pomponella u Ciebie to prawdziwe monstrum :shock: . Mam nadzieję, że i moja w końcu się zregeneruje po ubiegłej zimie.
Awatar użytkownika
Rozeta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 paź 2010, o 20:02

Post »

Anuś, jeszcze raz dzięki ;:196 .
Masz cudowne róże ...Artemis ;:170 ...Giardina ;:224 ...i wszystkie inne też :D .
Jak zwykle u Ciebie: bosssko ...
Pozdrawiam kolorowo
Monika
Róże ...ach, te róże ...
Awatar użytkownika
an-ka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sty 2009, o 21:10

Post »

wanda7 pisze:Aniu, kto by pomyślał, że czerwone z różowym może tak dobrze do siebie pasować :wink:
A propos rozważań u Rozetki-czerwone też piękne.Wando tylko to kolor bardziej burgund do fioloetu(latem) i to ladnie z różem współgra.Soczyście czerwona byłaby nie do zniesienia. :D

Rozeto-Moniś-dzięki.Jestem ciekawa z jakim kolorem połączysz GF.

Ninetto-dobrze wiesz u kogo róże są cudniste u mnie wybiórczo.Najokazalej kwitną okrywowe a Orange Triumph to ścisly peleton wraz z Lovely Fairy i Fairy Dance czy żółte nn

Maju i ja mam takie plany ale zawsze nie jest to to, co sobie wymarzyłam.Np.pólnocna rabata różana miała być obsadzona różami do 60cm a wyrosły giganty no i muszę coś z tym zrobić.
No ale ogród to ciągłu ruch i zmiany i nigdy nie będzie skończony.(i na szczęście bo co bym robila?)

Dodad i jest pięknie prawda?Jak zrobilam rabatkę tylko jasny róż to byla mdła,musiałam ją czymś wzmocnić ,na szczęście niebieskie i fioletowe byliny dodaly koloru i uroku.Teraz to próżno szukać u m nie rabatki-wszystko się połączyło

inpłyniie(lub mniej)przechodzi jedno w drugie.
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No ale ogród to ciągłu ruch i zmiany i nigdy nie będzie skończony.(i na szczęście bo co bym robila?)
Aniu, :D i o to chodzi :;230 :;230 :;230
Zmierzam Aniu do rabatki różanej perfekcyjnej, co by to miało znaczyć. Hihihi...hihihi ciągle mi się śmiać chce
powtórka zdania, które mówi to co Ty powiedziałaś. :;230 :;230 :;230
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”