Wspaniale , że aparat działa, to prawdziwa przyjemność oglądać Twoje przepiękne fotki ze wspaniałymi modelami

A poznajesz Twoją
 A poznajesz Twoją  Ma jeszcze dużo kwiatów i też mocne przyrosty. Pokrój nieco inny - rozłożysty.
 Ma jeszcze dużo kwiatów i też mocne przyrosty. Pokrój nieco inny - rozłożysty. Ona nawet bez odmładzania świetnie sobie radzi, rozrastając się w szerz więc trzeba ją poskramiać.
 Ona nawet bez odmładzania świetnie sobie radzi, rozrastając się w szerz więc trzeba ją poskramiać. 

Mojemu już chyba nic nie pomoże.
 Mojemu już chyba nic nie pomoże. 
 bez luksusu ani rusz.
  bez luksusu ani rusz. 

Ale oczywiście z Waszymi zdjęciami i to dobrej jakości jest jeszcze lepiej
 Ale oczywiście z Waszymi zdjęciami i to dobrej jakości jest jeszcze lepiej  

Masz prześliczne odmiany....a ten mix od Geniu wygląda niesamowicie
 Masz prześliczne odmiany....a ten mix od Geniu wygląda niesamowicie  

ja też mogę bez końca podziwiać Twoje chryzantemy iii ten cudny wrotycz
 ja też mogę bez końca podziwiać Twoje chryzantemy iii ten cudny wrotycz   

Zauważyłem, że igiełkowa nie robi odrostów i badylkowanie to najlepszy sposób jej rozmnażania.
 Zauważyłem, że igiełkowa nie robi odrostów i badylkowanie to najlepszy sposób jej rozmnażania. Ja stawiam znak równości
  Ja stawiam znak równości  
  Jeszcze powinny zakwitnąć złote chryzantemy(Chatte o nich pisała), ale one bardzo późne i czasem nie zdążą. A takie kolory jak brązy, złocistości to chyba tylko u chryzantem
 Jeszcze powinny zakwitnąć złote chryzantemy(Chatte o nich pisała), ale one bardzo późne i czasem nie zdążą. A takie kolory jak brązy, złocistości to chyba tylko u chryzantem  
  ). Wszystkie, które mam są "od kogoś" a jedyna kupna w ub. roku padła więc na pewno już nie kupię. A testować i eksperymentować najlepiej po Wszystkich Świętych. Wystarczy uszczknąć patyczki na cmentarzu.
 ). Wszystkie, które mam są "od kogoś" a jedyna kupna w ub. roku padła więc na pewno już nie kupię. A testować i eksperymentować najlepiej po Wszystkich Świętych. Wystarczy uszczknąć patyczki na cmentarzu.

Gdyby i z niej udało Ci się skubnąć jakiś badylek ... nawet bez korzeni, bo chryzantemy bardzo chętnie się ukorzeniają
 Gdyby i z niej udało Ci się skubnąć jakiś badylek ... nawet bez korzeni, bo chryzantemy bardzo chętnie się ukorzeniają