ale może dlatego, że nie wzięłam okularów
 kwiatki miała drobne.
  kwiatki miała drobne.Różowa trochę ładniejsza.

kwiatki miała drobne.
  kwiatki miała drobne.

Muszę się pochwalić prezentem,jaki dostałam od Marylki,jest to obraz olejny namalowany przez nią.Lilka56 pisze:Aniu, bardzo Ci jestem wdzięczna za przysłane roślinki.
Postaram się otoczyć je taką opieką, by rosły i kwitły jak ich "mamusie" na Twoich rabatkach.
Serdeczności. Maryla

To chyba pierwsze zdjęcia, na których widać ogród. Co to za pnącze (chyba) na ogrodzeniu?
 To chyba pierwsze zdjęcia, na których widać ogród. Co to za pnącze (chyba) na ogrodzeniu?

Chyba jeden z większych, jakie widziałem na forum. Rośliny tak grzecznie siedzą w swoich sektorach. Czyżbyś niedawno robiła z nimi porządek
 Chyba jeden z większych, jakie widziałem na forum. Rośliny tak grzecznie siedzą w swoich sektorach. Czyżbyś niedawno robiła z nimi porządek  
   Naprawdę miło patrzeć, nawet wtedy, gdy rośliny nie kwitną
 Naprawdę miło patrzeć, nawet wtedy, gdy rośliny nie kwitną  

Roślinki pięknie rosną, widać ich wdzięczność dla rączki która je sadziła
  Roślinki pięknie rosną, widać ich wdzięczność dla rączki która je sadziła   

a i dzięki Tobie uzmysłowiłam sobie że czas przyciąć moje daturki, bo na razie stoja w letniej kuchni, ale jedną jeszcze zostawię, bo niedługo jeszcze zakwitnie
  a i dzięki Tobie uzmysłowiłam sobie że czas przyciąć moje daturki, bo na razie stoja w letniej kuchni, ale jedną jeszcze zostawię, bo niedługo jeszcze zakwitnie   

zmylił mnie drugi człon nazwy,którą podałeś i nie sprawdziłam dokładnie.
 zmylił mnie drugi człon nazwy,którą podałeś i nie sprawdziłam dokładnie.